Alexey Lukyanuk: Μην περιμένετε να οδηγήσω στο όριο για τη νίκη

LUKYANUK Alexey (rus), ARNAUTOV Alexey (rus), Russian Performance Motorsport, FORD FIESTA R5, portrait during the European Rally Championship 2018 - Acropolis Rally Of Grece, June 1 to 3 at Lamia - Photo Gregory Lenormand / DPPI

Ο Alexey Lukyanuk υποστήριξε ότι στο Cyprus Rally δε θα οδηγήσει στο όριο για να επιστρέψει στις νίκες. Ο Ρώσσος έχασε το αήττητο του στον προηγούμενο αγώνα, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και η αποχώρηση του στο δεύτερο σκέλος έδωσε την ευκαιρία στον Bruno Magalhaes να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά στους 14 βαθμούς.

Μιλώντας πριν από το Cyprus Rally, το οποίο έχει τη βάση του στη Λάρνακα και θα διεξαχθεί από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου, ο Lukyanuk είπε ότι η παρουσία του πολυνίκη του θεσμού Nasser AlAttiyah τον αναγκάζει να κάνει διαφορετικές σκέψεις προσέγγισης στον αγώνα.

«Γνωρίζουμε ότι ο Nasser είναι πολύ γρήγορος και αν ρισκάρουμε να τον ανταγωνιστούμε ίσως να μην μας βγει σε καλό. Θα ήταν καλύτερα να μην ρισκάρουμε πολύ και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε, καθώς ο Al Attiyah θα αγωνιστεί μόνο σε αυτό τον αγώνα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Από την άλλη αν αισθανθούμε άνετα, έχουμε αυτοπεποίθηση και καλό ρυθμό στον αγώνα τότε θα πιέσουμε. Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες και οπωσδήποτε θα πάρουμε την τελική μας απόφαση για το πως θα προσεγγίσουμε τον αγώνα μετά τις αναγνωρίσεις.»