Σε αγωνιστικούς ρυθμούς η Κύπρος: Συνοδηγός του Al-Attiyah o Σύμβουλος αθλητισμού του Προέδρου Αναστασιάδη, Φοίβος Ζαχαριάδης

Ολόκληρη η Κύπρος ζει στον πυρετό του Ράλι Κύπρος 2018. Ήδη τα πληρώματα και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος έχουν εγκατασταθεί στο χώρο του Service Park στη Λάρνακα ενώ χθες είχαν και την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα σε επιλεγμένες διαδρομές, λίγες μέρες πριν από την εκκίνηση.

Τα δοκιμαστικά πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή Τσερίου σε δύο ειδικά σχεδιασμένες διαδρομές, με διαφορετικό οδόστρωμα, με στόχο την όσο το δυνατό καλύτερη προετοιμασία του αυτοκινήτου για τον αγώνα. Από το πρωί ξεκίνησαν δοκιμές προσπαθώντας να βρουν τις αρχικές ρυθμίσεις για να αναρτήσεις, τις επιλογές για τις διάφορες γόμες ελαστικών αλλά και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουν ενόψει της έναρξής του ράλι.

Στη Λάρνακα και πιο συγκεκριμένα στην προέκταση των Φοινικούδων προς τη Μαρίνια, στεγάζεται το service park του αγώνα έχει στηθεί έναν πραγματικό υπερθέαμα με τις ομάδες να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη μάχη. Οι ομάδες μέσα από την προετοιμασία τους, με τον απόλυτο επαγγελματισμό που τις διακατέχει, μπορούν να προσφέρουν ένα πρωτόγνωρο θέαμα σε όσους φίλους του ράλι παρευρεθούν στον χώρο για να παρακολουθήσουν από κοντά τα αυτοκίνητα και της ομάδες.

Συνοδηγός του AlAttiyah Φοίβος Ζαχαριάδης

Μια ανεπανάληπτη εμπειρία έζησε στο πλαϊνό μπάκετ του Al Attiyah ο Σύμβουλος αθλητισμού του Προέδρου Αναστασιάδη, Φοίβος Ζαχαριάδης. Ο κύριος Ζαχαριάδης κάθισε στη θέση του συνοδηγού του πέντε φορές νικητή του Ράλι Κύπρος και πήρε μια γεύση από τα σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις δυνατότητες τους. Κατά την επιστροφή του δήλωσε ενθουσιασμένος όχι μόνο από τις οδηγικές ικανότητες του πρωταθλητή αλλά και από τον επαγγελματισμό της ομάδας και το υψηλό επίπεδο τεχνολογίας και ταχύτητας των σύγχρονων αγωνιστικών αυτοκινήτων. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Φοίβος Ζαχαριάδης είναι αδελφός του Βίκτωρα Ζαχαριάδη, του πρώτου νικητή του Ράλι Κύπρος το 1970.