Hyundai Motorsport: Και επίσημα στο WRC 2 με δυο αυτοκίνητα

H Hyundai Motorsport συνεχίζει τη δέσμευση της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, καθώς πέραν από τη συμμετοχή της στο WRC, θα αγωνιστεί σαν εργοστασιακή με δυο αυτοκίνητα στην κατηγορία WRC 2.

Ο 23χρονοςΝορβηγός Ole Christian Veiby και ο 22χρονος Nikolay Gryazin θα είναι οι δυο που θα οδηγήσουν τα αγωνιστικά και συνοδηγοί τους είναι οι Jonas Anderson και Yaroslav Fedorov.

Η ομάδα της RedGray με βάση την Εσθονία έχει αναλάβει αυτή την ευθύνη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα θα δηλώνετε σαν Hyundai Motorsport N. Και τα δυο πληρώματα ξεκίνησαν προετοιμασίες εν όψη Μόντε Κάρλο, με τις δοκιμές να γίνονται στην περιοχή του Gap στη Γαλλία νωρίτερα αυτό το μήνα, ούτως ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις του i20 R5 μαζί με τα ελαστικά Pirelli.

Ο αγωνιστικός διευθυντής Andrea Adamo είπε σχετικά: «Η συμμετοχή στην κατηγορία WRC 2 είναι μια σημαντική απόφαση για τη Hyundai Motorsport για πολλούς και διάφορους λόγους. Καταρχήν ενισχύει τη δέσμευση μας στο WRC. Από τεχνικής πλευράς μας επιτρέπει να βελτιώσουμε την απόδοση του i20 R5 και να το κάνουμε πιο ανταγωνιστικό, το οποίο είναι προϊόν της σκληρής δουλειάς του τμήματος πελατών μας. Το γεγονός ότι το αυτοκίνητο θα τρέξει σε διάφορα ήδη συνθηκών και οδοστρώματος μπροστά από χιλιάδες φίλους των αγώνων ράλι ανα τον κόσμο αναμένετε να μας ανταμείψει ανάλογα. Ανυπομονούμε πολύ να συνεργαστούμε με την RedGray και με τους δυο νέους και φιλόδοξους οδηγούς».