H νίκη είναι το μόνο ζητούμενο για την ομάδα της WD-40 στο πρωτάθλημα Drift

Με στόχο μόνο τη νίκη συμμετέχει στον τέταρτο γύρο του φετινού Παγκυπρίου πρωταθλήματος Drift η ομάδα της WD-40 και ο Δαυίδ Δαυίδ. Όλα τα μέλη της ομάδας  δηλώνουν πανέτοιμοι για τον τέταρτο γύρο του θεσμού που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στην πίστα Achna SpeedWay και διοργανώνεται από το Power Drift Club.

Ο τέταρτος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι μονοήμερος και θα γίνει στο χώρο του πάρκινγκ με τα τελικά περάσματα να διεξάγονται υπό το φως των προβολέων. Στις 14:00 θα ξεκινήσουν τα μονά βαθμολογούμενα περάσματα και των δύο κατηγοριών  ενώ στη συνέχεια θα γίνουν τα διπλά περάσματα όπου θα καθορίσουν και το νικητή του αγώνα.

Στον αγώνα συμμετέχουν 27 συνολικά οδηγοί και στις δύο κατηγορίες (Pro – Semi Pro) και το σίγουρο είναι ότι οι φίλοι του αθλήματος που θα βρεθούν στην πίστα Achna SpeedWay θα απολαύσουν εντυπωσιακό θέαμα. O Δαυίδ Δαυίδ με το πανίσχυρο WD-40 Nissan Silvia S15 είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Στον τέταρτο γύρο θα κυνηγήσει με όλες του τις δυνάμεις τη νίκη, κάτι που θα τον ξαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος οδηγών. Μετά και τον τρίτο γύρο, στην πρωτοπορία βρίσκεται ο Enver Haskasap με 346 βαθμούς ενώ ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Δαυίδ 309 βαθμούς. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Haskasap δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα. Τρίτος στη βαθμολογία βρίσκεται ο Δημητράκης Χριστοφή με 267 βαθμούς.

Οι τελικοί θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι CYTAVISIONSPORTS 2HD και από την εφαρμογή CYTAVISIONGO.

WD-40

Το παγκοσμίου φήμης προϊόν WD-40 έκανε την εμφάνιση του στην αγορά το 1953 και προσφέρει περισσότερες από 2000 λύσεις για το σπίτι, το αυτοκίνητο ,το συνεργείο ,τη ναυσιπλοΐα και άλλα. Τα αρχικά ‘WD’ προέρχονται από τις λέξεις Water Displacement δηλαδή εκτόπιση του νερού. Ο αριθμός ‘40’ προήλθε από την 40η φόρμουλα του δημιουργού του, Norm Larsen, για την έγκριση του προϊόντος από την NASA για την οποία και δημιουργήθηκε. Το WD-40 είναι το Νο1 λιπαντικό και αντισκωριακό προϊόν στον κόσμο και αποτελεί και ένα από τα αναγνωρίσιμα brand παγκοσμίως. Ένα σπρέι- εργαλείο για όλες τις χρήσεις!

 Leo Patriotis Ltd

Επίσημος αντιπρόσωπος της WD-40 στην Κύπρο είναι η εταιρεία LeoPatriotis Ltd. Ένας πρωτοποριακός εμπορικός οργανισμός και προμηθευτής προϊόντων D.I.Y, Hardware, Car Care και Automotive Chemicals στην Κυπριακή αγορά. Η εταιρεία αντιπροσωπεύει αποκλειστικά περισσότερους από 62 προμηθευτές από όλο τον κόσμο με περισσότερους από 2000 κωδικούς προϊόντων και εξυπηρετεί άνω των 1500 πελατών, κάνοντας 4000 διανομές μηνιαίος.