Οικονομία και άνεση από το plug-in υβριδικό Mitsubishi Eclipse Cross

Το Eclipse Cross, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ευρώπη το 2017, ανανεώθηκε τόσο αισθητικά όσο και τεχνολογικά και προσφέρει τώρα ένα ολοκληρωμένο πακέτο για το σύγχρονο οδηγό. Πέραν των σχεδιαστικών αναβαθμίσεων, αυτό που ξεχωρίζει είναι η προσθήκη μιας plug-in υβριδικής έκδοσης της Mitsubishi

Πιο συγκεκριμένα, η εξηλεκτρισμένη έκδοση Eclipse Cross PHEVπροέρχεται από το μεγαλύτερο  Outlander PHEV με ορισμένες επεμβάσεις για να ταιριάζει απόλυτα στο Eclipse Cross. Ένα σύστημα που συνδυάζει τον βενζινοκινητήρα των 2.4 λίτρων MIVEC με δύο ηλεκτροκινητήρες που είναι τοποθετημένοι σε κάθε άξονα. Παράλληλα, το κιβώτιο μιας σχέσης και η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας δίδουν την ευκαιρία στον οδηγό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις λειτουργίες οδήγησης.  EV, Series Hybrid ή Parallel Hybrid. Και όλα τα πιο πάνω σε συνεργασία με το σύστημα τετρακίνησης S-AWC προσδίδοντας άπλετες δυνατότητες στο SUV μοντέλο της Mitsubishi.

Όσον αφορά τον εξωτερικό σχεδιασμό, η μάσκα Dynamic Shieldξεχωρίζει στο μπροστινό μέρος και είναι πλέον πλαισιωμένη με χρώμιο. Διαφορετικός είναι και ο προφυλακτήρας όπως και τα διπλά φωτιστικά σώματα LED. Το ίδιο και για τα πίσω φώτα LED που πλέον αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος. Προεκτάσεις υπάρχουν και στο κάτω μέρος των προφυλακτήρων ενώ τα πλαϊνά σπόιλερ είναι βαμμένα στο χρώμα του αυτοκινήτου. Μια αίσθηση πολυτέλειας, άνεσης και εργονομίας αποπνέει ο ανανεωμένος εσωτερικός χώρος. Νέες είναι οι επενδύσεις σε καθίσματα και πόρτες ενώ στο κέντρο της κεντρικής κονσόλας ξεχωρίζει η νέα οθόνη αφής 8″ που ενσωματώνει το infotainment.

Άξιο αναφοράς είναι και το ότι η μπαταρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μια πηγή ενέργειας για ένα σπίτι όταν παραστεί ανάγκη. Κάτι που παρέχει τη δυνατότητα παροχής ρεύματος σε ένα σπίτι για μέχρι και δέκα ημέρες.

Το Mitsubishi Eclipse Cross PHEV βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε δύο πλήρη πακέτα εξοπλισμού Excellence και Diamond.