Το Σάββατο ο τέταρτος αγώνας για το πρωτάθλημα Drift By Psaltis / ENEOS

Το Παγκύπριο πρωτάθλημα Drift By Psaltis Autoparts & ENEOS Motor Oil συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 2 Ιουλίου στην πίστα Achna Speedway. Τον αγώνα διοργανώνει το Power Drift Club ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η τέταρτη αγωνιστική συνάντηση θα είναι μονοήμερη αφού θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου το Σάββατο στο χώρο “Parking” και τα νέα δεδομένα αυτή τη φορά είναι ότι θα ολοκληρωθεί βράδυ. Ώρα έναρξης θα είναι στις 2 το μεσημέρι με τα μονά βαθμολογημένα περάσματα της Semi Pro και ακολούθως της Pro, θα ακολουθήσουν οι διπλές μονομαχίες οι οποίες θα διεξαχθούν υπό το φως των προβολέων και θα καθορίσουν το νικητή στις δυο κατηγορίες. Οι τελευταίες θα μεταδοθούν απευθείας από το κανάλι CYTAVISION SPORTS 2HD και από την εφαρμογή CYTAVISIONGO.

Στον αγώνα δήλωσαν συμμετοχή 19 οδηγοί στην κατηγορία Pro και οκτώ στην κατηγορία Semi Pro. Στο φετινό πρωτάθλημα σε τρείς αγώνες μετρούμε δύο διαφορετικούς νικητές και στον τέταρτο αναμένεται να δούμε τρίτο διαφορετικό νικητή καθώς ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Enver Haskasap δεν αγωνίζεται.

Αυτό ανοίγει διάπλατα το δρόμο στους υπόλοιπους μνηστήρες του τίτλου και οδηγοί όπως ο David David, ο Δημητράκης Χριστοφή με Psaltis ENEOS BMW, ο Αλέξης Χάρης Γεωργίου με το Psaltis Autoparts Silvia S15 και Sergio Γρηγορίου, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον αγώνα, με σκοπό να πλησιάσουν ή να περάσουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο Πάμπος Χαραλάμπους με το Psaltis / ENEOS BMW φαίνεται ότι ξεπέρασε τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στην αναμέτρηση, με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες να έχουν σαν στόχο ένα δυνατό πλασάρισμα ψηλά στη γενική κατάταξη, ενώ αξιοσημείωτη είναι η πρώτη φετινή συμμετοχή του Προέδρου του Power Drift Club Πάμπου Τσουρή.

Στην κατηγορία Semi Pro, ο πρωτοπόρος Ευτύχιος Χριστοδούλου με το Psaltis / ENEOS BMW, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες στους δυο προηγούμενους αγώνες θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί ούτως ώστε να αποσπαστεί περεταίρω στη βαθμολογία.

Οι Γιάννος Μιχαήλ και Χρίστος Λοΐζου που είναι δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα στη βαθμολογία θέλουν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη. Στις συμμετοχές είναι επίσης ο Σάββας Σπύρου, ο οποίος εντυπωσίασε στον προηγούμενο αγώνα, καθώς επίσης και οι Stefan Sorin, Αντώνης Νικολάου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και Νέαρχος Σοφοκλέους.

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Drift 2022 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.