F1 Brazil: Θέλει να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες

Και την τελευταία πιθανότητα θέλει να εξαντλήσει ο Lewis Hamilton για το πρωτάθλημα και για ακόμα ένα αγώνα ήταν ο ταχύτερος οδηγός της Mercedes. Δεν άφησε τον Nico Rosberg να του κλέψει την πρωτιά στις κατατακτήριες δοκιμές της Βραζιλίας κατακτώντας την pole position στο Ιντερλάγκος. Έτσι, ελπίζει πως θα πανηγυρίσει και τη νίκη στον αυριανό αγώνα για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για τον τίτλο.

Ο Rosberg έχει προβάδισμα 19 βαθμών και θέλει μόνο νίκη για να οριστικοποιήσει τη στέψη του ως παγκόσμιος πρωταθλητής. Για να συμβεί αυτό και να μην τον νοιάζει τι θα κάνει ο αντίπαλός του θα πρέπει να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Γι’ αυτό και αναμένεται μεγάλη η μάχη μεταξύ των δύο πιλότων της Mercedes, τη στιγμή που υπάρχει και το τηλεφώνημα του Toto Wolf στον Jos Verstappen, ώστε ο γιος του, Max, να μην εμπλακεί σε αυτή και να μην παίξει ρόλο. Από εκεί και πέρα, τρίτος ήρθε ο Kimi Raikkonen, με τον Verstappen να τον ακολουθεί και τους Sebastian Vettel, Daniel Ricciardo να είναι πίσω του.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Romain Grosjean , Nico Hulkenberg, Sergio Perez και Fernando Alonso

Εκτός αυτής έμειναν οι Valtteri Bottas, Esteban Gutierrez, Felipe Massa, Daniil Kvyat, Carlos Sainz και Jolyon Palmer.

Τέλος, από το Q1 αποκλείστηκαν οι Jenson Button, Kevin Magnussen, Pascal Wehrlein, Esteban Ocon, Marcus Ericsson και Felippe Nasr δίχως να αντιμετωπίζει κάποιος πρόβλημα με το 107%. Θα δούμε, λοιπόν, τον Rosberg να στέφεται παγκόσμιος πρωταθλητής ή τον Hamilton να δίνειπαράταση στη μάχη του τίτλου; Η απάντηση στον αγώνα της Κυριακής (13/11 18:00).