EURONASCAR 2 Whelen Series Finals– Πρώτος αγώνας: Άτυχος ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής

Εξαιρετικά άτυχος φάνηκε ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στον πρώτο από τους δυο αγώνες του Σαββατοκύριακου. Παρόλο που είχε ένα πολύ καλό προκριματικό αφού πήρε τη δεύτερη θέση, εντούτοις στον αγώνα το Mustang της Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsport είχε αντίθετη γνώμη.

Με την εκκίνηση του αγώνα ο Τζιωρτζής έχασε τη δεύτερη θέση και προσπάθησε αρχικά να διατηρήσει την τρίτη όπου έτρεχε και ακολούθως να αντεπιτεθεί. Δυστυχώς όμως έσπασε ο μοχλός των ταχυτήτων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πιέσει.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο καταστροφική καθώς έχανε συνεχώς θέσεις μη μπορώντας να αντιδράσει, οπισθοχωρώντας στην ένατη θέση. Λίγο πριν το τέλος ούτε η είσοδος του αυτοκινήτου ασφαλείας δεν στάθηκε ικανή για να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά καθώς στους δυο τελευταίους γύρους έχασε κι΄άλλες θέσεις με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τελικά στην 15η θέση.

Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν και η τελευταία ευκαιρία του Τζιωρτζή να ολοκληρώσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος αφού οι ελπίδες για το πρωτάθλημα έχουν μειωθεί δραστικά.