ERC 2019: Περισσότερες συγκινήσεις αναμένονται στη μάχη του τίτλου

Ο Chris Ingram έγινε ο τρίτος οδηγός που θα διεκδικήσει τον φετινό τίτλο στο ERC και αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες συγκινήσεις στους δυο τελευταίους αγώνες σε Κύπρο και Ουγγαρία.

Αυτή είναι η άποψη του περσινού πρωταθλητή Alexey Lukyanuk, ο οποίος έχασε το πλεονέκτημα που είχε από τον Βρετανό καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα στο Barum Czech Rally Ziln το οποίο ανάγκασε τον Ρώσο να φύγει με μόνο 3 βαθμούς έναντι 26 που πήρε ο Ingam.

«Για να είμαι ειλικρινείς είναι ωραίο το πως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα», ανέφερε ο οδηγός της Saintéloc Junior Team Alexey Lukyanuk, ο οποίος είναι ένα βαθμό πίσω από τον Ingram μετά από έξι αγώνες. «Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε περισσότερες συγκινήσεις και θα είναι ενδιαφέρων να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Τώρα είναι πιο ενδιαφέρων. Αυτό σημαίνει επίσης ότι πρέπει να είμαστε ακόμα πιο προσεκτικοί στους επόμενους δυο αγώνες και να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε μπροστά από τους αντιπάλους μας».

Ο Łukasz Habaj είναι τρίτος, όμως εξακολουθεί να είναι στη μάχη του τίτλου παρά το γεγονός ότι στους τελευταίους δυο αγώνες μάζεψε μόλις τέσσερις βαθμούς. Ο νικητής στις Αζόρες, ο οποίος ανέβηκε ακόμα δυο φορές στο βάθρο φέτος, είναι όπως προαναφέραμε τρίτος, δέκα βαθμούς πίσω από τον Ingram και εννέα από τον Lukyanuk.

«Είμαστε στη μάχη του τίτλου και ακόμα έχουμε πιθανότητες», είπε ο Πολωνός, ο οποίος τέθηκε εκτός αγώνα από τους διοργανωτές του Barum Czech Rally Ziln μετά τη ζημιά που είχε ο κλωβός ασφαλείας του αυτοκινήτου.