Dunlop Cash Back Campaign 2019: Αγόρασε σετ ελαστικά Dunlop και πάρε πίσω €30

Απίστευτη προσφορά σε ελαστικά από την Dunlop για τους φίλους της μοτοσυκλέτας προσφέροντας το τέλειο κράτημα σε ακόμα πιο προσιτές τιμές!

Από τις 4/04/2019 μέχρι 31/07/2019 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά σετ ελαστικών Dunlop για μοτοσυκλέτα σας δίνουμε πίσω €30.

Η προσφορά ισχύει για όλα τα μεγέθη σε ευρεία γκάμα ελαστικών όπως Trailsmart MAX, Roadsmart II & III, Sportsmart TT, Sportsmart 2 MAX και GP Racer D212 καλύπτοντας έτσι μεγάλο εύρος στυλ οδήγησης.

Επίσης με κάθε αγορά σετ ελαστικών που συμμετέχουν στην προσφορά επωφελείστε με δωρεάν εφαρμογή και ζύγισμα κάτι που ενισχύει την αξία της αγοράς.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα ελαστικά που συμμετέχουν στην προσφορά από την εταιρεία Motorace και σε όλο το δίκτυο συνεργατών της.

Για παραγγελίες επικοινωνήστε με την γραμμή εξυπηρέτησης πελατών στο 22752234.
Η Dunlop είναι κορυφαία κατασκευάστρια εταιρία ελαστικών για μοτοσυκλέτες έχοντας στο ενεργητικό της διακριθέντα προϊόντα προσφέροντας τέλειο κράτημα και ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες. Τέλος τα ελαστικά της Dunlop έχουν φορεθεί σε διάφορα πρωταθλήματα από αθλητές κερδίζοντας αγώνες και τρόπαια επισφραγίζοντας την ποιότητα τους.