Drift Kings International Series 2021 – Σέρρες: Πρώτος στα μονά ο Γιώργος Χριστοφόρου

Θετικά ξεκίνησε ο τελευταίος αγώνας του Drift Kings InternationalSeries 2021 που διεξάγετε στις Σέρρες. Χθες Σάββατο, τόσο για τον Γιώργο Χριστοφόρου όσο και για όλους του Κύπριους φιλάθλους του Drift η χαρά ήταν μεγάλη καθώς ο πρωταθλητής μας υπο βρεγμένες συνθήκες κατάφερε να καταταγεί πρώτος στα μονά βαθμολογημένα 91 βαθμούς και ταχύτητα 108km, προκρινόμενος έτσι πανηγυρικά στα twin battles.

Αναμφίβολα ο Χριστοφόρου είναι η μεγάλη μα ελπίδα για διάκριση βάση και του τι είδαμε χθες, χωρίς βέβαια να υποτιμούνται και οι υπόλοιποι Κύπριοι Drifters οι οποίοι στην καλή τους μέρα μπορούν άνετα για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

Πολύ καλή ήταν η απόδοση του Αναστάσιου Χαλκιά ο οποίος πέτυχε και τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία η οποία ήταν 90.75 βαθμοί και ταχύτητα 115km.

Ο Steve Leiber που συγκαταλέγετε στα φαβορί για τη νίκη ήταν τρίτος με 89.25 βαθμούς και ταχύτητα 113km, ενώ τέταρτος πλασαρίστηκε ο Αλέξανδρος Σπονδυλίδης με 88 βαθμούς και ταχύτητα 121km.

Την πρώτη εξάδα συμπλήρωσαν οι Marco Zakouril (87.25), επίσης φαβορί για τη νίκη και Χαράλαμπος Χρυσανθόπουλος (86.75). Από τους υπόλοιπους Κύπριους οδηγούς που συμμετέχουν, ο Δαυίδ Δαυίδ ολοκλήρωσε στη 14η θέση των μονών βαθμολογημένων συγκεντρώνοντας 78.75 βαθμούς, στην 21η βρέθηκε ο Κυριάκος Μάριου με 70.25 βαθμούς, ο Πάμπος Νικολάου ολοκλήρωσε στην 23η θέση με 59.75 και τον ακολούθησαν στις θέσεις 24 και 25 οι Άντρος Αντωνίου και Σέργιος Γρηγορίου, με βαθμολογία 55 και 54.50 αντίστοιχα.

Οι Γιώργος Τσιελεπής και Νεόφυτος Φικάρδου δεν κατάφεραν να βαθμολογηθούν και έτσι έμειναν εκτός διπλών μονομαχιών

Ο αγώνας κορυφώνετε στις 2:30 με τα twin battles. Οι προσδοκίες μας συνεχίζουν να είναι ψηλές και ευελπιστούμε να δούμε τους δικούς μας αθλητές στις θέσεις του βάθρου.

Μιχάλης Κοντογιώργης