50 Μέρες πριν το Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι – Δοκιμές σε πλήρη εξέλιξη!!!

Το Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι διεξάγετε σε 50 μέρες και ήδη οι δοκιμές από οδηγούς οι οποίοι θα τρέξουν ξεκίνησαν.

Στην περιοχή Πετροφάνι, οι πρωταγωνιστές στη δικίνητη κατηγορία των αγώνων ράλι Shoks Lab Πανίκος Πολυκάρπου και Κωνσταντίνος Τελεβάντος δοκίμασαν τα αγωνιστικά που θα τρέξουν στην Λάρνακα.

Όπως είναι γνωστό οι ειδικές του τρίτου αγώνα διεξάγονται στην ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Λάρνακας. Όντας πεδινές, ορισμένες συνδυάζονται με χώμα και άσφαλτο και τα αγωνιστικά αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες που αποτελούν πάντα πόλο έλξης για τους θεατές αφού μπορούν να παρακολουθούν τα αυτοκίνητα για μεγάλη απόσταση.

Ο Πανίκος Πολυκάρπου σε επιφάνεια που προσομοιάζει με τις ειδικές του αγώνα, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα set upστο Peugeot 208 Rally4 ούτως ώστε να επιλέξει το καταλληλότερο το οποίο θα τον βοηθήσει να διακριθεί στον αγώνα.

Η δικίνητη κατηγορία φέτος απέκτησε μεγάλο συναγωνισμό και οι μάχες κρίνονται εκτός από την ταχύτητα, στην αξιοπιστία και την σωστή στρατηγική. Σε χώμα και άσφαλτο, ο Πολυκάρπου είχε την ευκαιρία να δει πως συμπεριφέρεται το αυτοκίνητο και μετά το τέλος των δοκιμών δήλωσε ευχαριστημένος.

Ο Κωνσταντίνος Τελεβάντος θα τρέξει και πάλι με το Citroen DS3 R3. Ο περσινός πρωταθλητής είναι ακόμα σε περίοδο εκμάθησης του αγωνιστικού καθώς έτρεξε με αυτό σε ένα αγώνα, τον προηγούμενο που ήταν το East Safari Rally.

Στο σημερινό δοκιμαστικό είχε την ευκαιρία να ρυθμίσει το Citroen με τη βοήθεια του έμπειρου Πανίκου Πολυκάρπου ο οποίος αγωνίστηκε στο παρελθόν με ίδιο αυτοκίνητο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Citroen DS3 R3.

Αρκετά εποικοδομητικές ήταν οι δοκιμές και για τον Τελεβάντο, ο οποίος ευελπιστεί να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στον αγώνα της Λάρνακας.

Δείτε ορισμένες από τις καλύτερες στιγμές στις δοκιμές όπως τις αποθανάτισε ο Κούλλης Κυριάκου.