Δοκιμών συνέχεια εν όψη Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, λέει η παροιμία και για αυτό το λόγο οι Φώτος Γιαννούρη, Σάββας Σάββα και Άγγελος Πετρίδης άρχισαν τις προετοιμασίες για το Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι.

Οι τρείς οδηγοί θα αγωνιστούν με τα “ενιάρια” στην κατηγορία RC2, σε ένα ράλι όπου και πάλι ο ανταγωνισμός αναμένεται έντονος στις πολύ γρήγορες ειδικές της επαρχίας Λάρνακας.

Ο Φώτος Γιαννούρη μετά την περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία RCS2 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και ανέβηκε κατηγορία. Από τη φετινή σεζόν τρέχει με Mitsubishi Lancer Evo IX και η εξοικείωση με το αυτοκίνητο συνεχίζεται.

Μπορεί να μην μάζεψε αρκετά αγωνιστικά χιλιόμετρα στο East Safari Rally, καθώς αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα με το αυτοκίνητο, όμως αυτό δεν τον πτόησε καθόλου.

Ο νεαρός έχει την ταχύτητα για να πρωταγωνιστήσει και σε αυτή την κατηγορία και η πορεία του αναμένεται ανοδική. Ο Γιαννούρη σε γρήγορη ειδική διαδρομή μεικτής επιφάνειας (άσφαλτο/χώμα), έκανε εντατικές ολοήμερες δοκιμές με στόχο να πάρει το 100% του Evo στον αγώνα.

Ο Σάββας Σάββα θα αγωνιστεί σε επιλεγμένους αγώνες τη φετινή σεζόν και ένας από αυτούς είναι το Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι, αγώνας στον οποίο αρέσκεται να τρέχει ενώ στο παρελθόν και στα πρώτα του βήματα με τετρακίνητο αυτοκίνητο αναδείχθηκε νικητής.

Κύριο μέλημα των δοκιμών ήταν το set up των αναρτήσεων οι οποίες μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένες.

Στην ίδια διαδρομή ο Σάββα προσπάθησε να βρει την ισορροπία σε επιφάνεια άσφαλτο/χώμα ούτως ώστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα στον αγώνα.

Σε επιλεγμένους αγώνες θα τρέξει φέτος και ο Άγγελος Πετρίδης, ο οποίος κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τους συναθλητές του. Αρκετές οι διελεύσεις στην διαδρομή οι οποίες τον βοήθησαν να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα όσον αφορά το στήσιμο του αυτοκινήτου.

Έμεινε ικανοποιημένος από τις πρώτες δοκιμές και η προετοιμασία θα συνεχιστεί ούτως ώστε να είναι όλα τακτοποιημένα πριν από την έναρξη του Λάρνακα Ακρόπολις Ράλι.