4ος Αγώνας Enduro Sprint 2021/2022: Φινάλε Πρωταθλήματος με νικητή τον Μάριο Πάμπουκκα

Με νικητή τον Μάριο Πάμπουκκα ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Enduro Sprint για τη σεζόν 2021/2022.

Τον τελευταίο αγώνα του ημερολογίου διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 3 Απριλίου η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Περιφέρειας Μοσφιλωτής υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας, σε περιοχή που γειτνιάζει με το χωριό Μοσφιλωτή. Η επιλογή της διαδρομής δεν ήταν μεγάλου βαθμού δυσκολίας και αυτό επέτρεψε στους διαγωνιζόμενους να πιέσουν με στόχο φυσικά τη νίκη στις κατηγορίες που έτρεχαν.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, αρχίζοντας από την κατηγορία Champion, ο Μάριος Πάμπουκκας ήταν ο αναβάτης που άθροισε τον καλύτερο χρόνο στα τρία περάσματα από τη διαδρομή και με συνολικό χρόνο 6:02.545 κέρδισε τον αγώνα.

Ο Άριστος Γεωργίου ήταν ο μόνος που μπόρεσε να ακολουθήσει τον νικητή και σχετικά να μείνει κοντά στον Πάμπουκκα, όμως τελικά ολοκλήρωσε δεύτερος με διαφορά 3,2 δευτερόλεπτα.

Στο τελευταίο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Μιχάλης Πάμπουκκας ο οποίος ήταν τρίτος και στις τρείς διελεύσεις, με τον Γιώργο Παουλλή να ολοκληρώνει τέταρτος.

Στην κατηγορία Ε1 έτρεξαν δυο αναβάτες. Νικητής αναδείχθηκε ο Romari Νικολαΐδης ο οποίος επιβλήθηκε του δεύτερου Παναγιώτη Σταύρου.

Δυο αναβάτες έτρεξαν και στην κατηγορία Ε2 όπου μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ανδρέας Χριστοδουλίδης. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Βρυώνης Βλασίου.

Στην κατηγορία Ε3 αγωνίστηκαν τέσσερις αναβάτες και αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Πάρης Λουκά ο οποίος ήταν και ο νικητής.

Δυνατή μάχη έγινε για τη δεύτερη θέση μεταξύ του Βάσου Βασιλείου και του Αντρέα Ιωάννου, με τον πρώτο να επικρατεί με διαφορά λιγότερη του ενός δευτερολέπτου.

Ο Ιωάννου συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, ενώ τέταρτος τερμάτισε ο Κυριάκος Καλλίνος.

Νικητής στην κατηγορία ΜΧ1 αναδείχθηκε ο Κώστας Γιάγκου και δεύτερος ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Δημητρίου.

Ο Adam Doroszkiewcz ήταν ο αναβάτης που κέρδισε την κατηγορία ΜΧ2, αφήνοντας δεύτερο τον Χρύση Χρυσάνθου.

Την κατηγορία ΟΡΕΝ κέρδισε ο Αναστάσιος Δημητρίου, ενώ τον ακολούθησαν στο βάθρο οι Παύλος Παύλου και Σάββας Γεωργίου, οι οποίοι τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα, με τον Χρίστο Τσιάκκα να μένει τέταρτος έχοντας στο ενεργητικό του δυο από τις τρείς χρονομετρημένες διαδρομές.

Τέλος, την κατηγορία Veteran κέρδισε ο Σάββας Καλλίνος, ενώ δεύτερος ολοκλήρωσε ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης.