Φιλανθρωπικός αγώνας για τον Σύνδεσμο Ένα Όνειρο Μια Ευχή

Οι αναβάτες μοτοσυκλετών Enduro διοργάνωσαν την Παρασκευή 1 Απριλίου τον πρώτο  φιλανθρωπικό αγώνα (1st Charity Enduro FunDay), με στόχο τη συλλογή χρημάτων για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Για Παιδιά Με Καρκίνο και Συναφείς Παθήσεις.

Παρόν στην όμορφη αυτή εκδήλωση βρέθηκαν και οι αντιπροσωπείες μοτοσυκλετών ΚΤΜ, HUSQVARNA, SHERCO και RIEJU, όπως επίσης και αρκετοί αναβάτες με μοτοσυκλέτες  Enduro.

Οι συμμετέχοντες κυριολεκτικά απόλαυσαν τη μέρα κάνοντας αυτό που αγαπούν ενώ ταυτόχρονα βοήθησαν και τα παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις.

Οι αναβάτες Enduro μοτοσυκλετών είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που είναι συνηθισμένοι, καθώς η εκδήλωση έγινε στην πίστα ΜΧ222, γεγονός που ώθησε αρκετούς να αγωνιστούν, ενώ παρόν ήταν και μικροί αναβάτες όπως επίσης και μικρά κοριτσάκια.

Στην εκδήλωση παρευρέθει και ο πρόεδρος του “Ένα όνειρο Μια Ευχή”, κος, Γιώργος Πενηνταέξ, ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές και συμμετέχοντες για αυτή τους την κίνηση.

Τα ευχαριστήρια του έδωσε και ένας εκ των διοργανωτών, ο Χρήστος Αναστασίου δίνοντας μάλιστα υπόσχεση αυτό που ξεκίνησε την 1η Απριλίου 2022 να γίνει θεσμός.

Για περισσότερες φωτογραφίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο

https://www.facebook.com/media/set?vanity=stathis.efstathiou.3&set=a.10228266818833947