5ος Αγώνας Πρωταθλήματος Scramble: Ένας εκπληκτικός Βρυώνης Βλασίου

Την Κυριακή 12 Μαρτίου η Λέσχη Φίλων Μοτοσυκλέτας Περιφέρειας Μοσφιλωτής διοργάνωσε υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Scramble για τη σεζόν 2022-2023.

Σε μια απαιτητική διαδρομή μήκους περίπου έξι χιλιομέτρων, η οποία αποτελείτο από τεχνικά και γρήγορα σημεία, οι αναβάτες που διαγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο φυσικά τη νίκη.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Βρυώνης Βλασίου ήταν απλά εκπληκτικός. Όντας σε μεγάλη μέρα, ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος στην μοτοσυκλέτα και έκανε την καλύτερη εκκίνηση.

Από κει και πέρα έδωσε το δικό του ρυθμό στον αγώνα και είδε πρώτος την καρό σημαία, κερδίζοντας παράλληλα την κατηγορία Champion όπου αγωνιζόταν.

Στην ίδια κατηγορία έτρεξε και ο Βασίλης Μόσχος, ο οποίος όμως εγκατέλειψε λίγο πριν το τέλος μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην μοτοσυκλέτα του.

Ε1

Μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατηγορία Ε1 δεν ήταν άλλος από τον Ιωάννη Χαραλάμπους. Ο έμπειρος αναβάτης παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε πρόβλημα με τον πίσω τροχό, εντούτοις κατάφερε στο τέλος να κερδίσει και να πάρει το μάξιμουμ των βαθμών..

Σε φόρμα ήταν και ο Ρομάριο Νικολαΐδης ο οποίος μετά από καλή απόδοση τερμάτισε δεύτερος, ενώ στα ίδια μήκη κύματος κυμάνθηκε και η απόδοση του Ενία Σπηλιώτη που τον έφερε στην τρίτη θέση της κατηγορίας.

Τέταρτος τερμάτισε ο Αλέξης Παντελίδης, πέμπτος ο Magdy Nassarκαι έκτος ο Πάμπος Παναγιώτου.

Ε2

Πολύ ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Γιώργος Παουλλής ο οποίος ακολουθούσε κατά πόδας τον Βλασίου και ήταν ο μόνος που τερμάτισε κοντά στον νικητή, αφού ήταν μόλις 8,4 δευτερόλεπτα πίσω του στην γενική κατάταξη.

Πέραν τούτου, ο Παουλλής αναδείχθηκε νικητής και στην κατηγορία Ε2 όπου έτρεχε.

Στην ίδια κατηγορία έτρεξε και ο Λευτέρης Κουρούγιαννης ο οποίος ήταν στη μάχη του βάθρου και κατάφερε μετά από πολύ καλή προσπάθεια να τερματίσει δεύτερος στην Ε2.

Η πολύ καλή επίδοση του Μάρκου Παντελίδη στον αγώνα τον έφερε στο τρίτο σκαλοπάτι του βάθρου στην Ε2, με τον Fedor Kleandrov να τερματίζει τέταρτος.

Ε3

Ο Πάρης Λουκά ήταν ο θριαμβευτής στην κατηγορία Ε3, με τον Μαρίνο Γεωργίου να πλασάρετε στην δεύτερη θέση μπροστά από τον τρίτο Χαράλαμπο Γρηγορίου. Βάσος Βασιλείου και Νικόλας Λοφίτης τερμάτισαν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

ΟΡΕΝ

Πολύ κλειστή ήταν η μάχη για την πρώτη θέση στην κατηγορία ΟΡΕΝ μεταξύ του Βασίλη Πατσαλίδη και του Στέλιου Μιχαήλ. Τελικός νικητής αναδείχθηκε ο Πατσαλίδης, με τον Μιχαήλ να συμβιβάζετε με την δεύτερη θέση. Μαζί τους στο βάθρο των νικητών ανέβηκε και ο Μάριος Χριστοδούλου ο οποίος τερμάτισε τρίτος.

Ο Μαρίνος Δημητρίου ήταν ο αναβάτης που τερμάτισε στην τέταρτη θέση, ενώ ο Λούκας Νικολάου τερμάτισε πέμπτος. Στην έκτη θέση πλασαρίστηκε ο Παναγιώτης Ιορδάνου, έβδομος ολοκλήρωσε ο Ηλίας Γερολεμίδης, όγδοος ο Σάββας Γεωργίου και ένατος ο Ιάκωβος Στεφάνου.

ΜΧ 1

Δυο αναβάτες έτρεξαν στην κατηγορία ΜΧ1. Νικητής αναδείχθηκε ο Χρίστος Λεωνίδα και δεύτερος τερμάτισε ο Χρίστος Τσιάκκας.

ΜΧ 2

Και σε αυτή την κατηγορία έτρεξαν δυο αναβάτες. Πρόκειται για τους Adam Doroszkiewicz και Lukas Zukovski, με τον πρώτο να είναι ο νικητής της κατηγορίας.

VETERAN

Τέλος, στην κατηγορία Veteran αγωνίστηκαν τέσσερις αναβάτες. Μεγάλος νικητής είναι ο Παναγιώτης Μίχλης, ενώ μαζί του στο βάθρο ανέβηκαν επίσης οι Κυριάκος Καρανίκκης και Brad Kading, όπου τερμάτισαν στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο Χαράλαμπος Νικολαΐδης τερμάτισε στην τέταρτη θέση.