2os Αγώνας Drift: Preview

Την Κυριακή 11 Ιουνίου διοργανώνεται από το Power Drift Club ο δεύτερος πρωταθληματικός αγώνας της χρονιάς. Χώρος διεξαγωγής του αγώνα το γνωστό “Parking” στην πίστα “Achna Speedway” στη Άχνα. Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει με την προθέρμανση των αθλητών γύρω στις 9 πμ και ακολούθως θα ακολουθήσουν τα μονα βαθμολογημένα περάσματα. Με την ολοκλήρωση τον περασμάτων θα ακολουθήσει ένα μισάωρο διάλειμμα και ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με τα διπλά περάσματα.

Ο δεύτερος αγώνας της χρονιάς αναμένεται να μας προσφέρει για ακόμα μια φορά άπλετο θέαμα και πλούσιες συγκινήσεις, αφού όλοι οι οδηγοί έχουν βελτιωθεί και παράλληλα έχουν βελτιώσει και τα αμάξια τους, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός να βρίσκεται στα ύψη. Με τον σχεδιασμό της πίστας να διατηρεί την ίδια ακραία λογική με τον πρώτο αγώνα, με επιθετικές στροφές αλλά και τις πολύ ψηλές ταχύτητες, αναμένουμε να δούμε ίσως ένα από τους καλύτερους αγώνες που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στο “Parking”. Οι 44 συμμετοχές αλώστε μας προϊδεάζουν για ένα αγώνα διαφήμιση του Drift και αυτά μένει να τα δούμε στο αγώνα και στην πράξη.

Σε συζήτηση που είχαμε με μέλη του Διοικητικού συμβουλίου μας ανέφεραν ότι ετοιμάζουν και εκπλήξεις για τους φίλους του αθλήματος οι οποίοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα.

Εμείς θέλουμε να ευχηθούμε σε όλους τους διαγωνιζόμενους καλή επιτυχία και να προσκαλέσουμε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού να τιμήσουν με την παρουσία τους τον αγώνα.

Ο αγώνας θα προβαλλόταν απευθείας απο το ΡΙΚ, όμως μια αλλαγή στο πρόγραμμα του κρατικού καναλιού αναβάλλει τη μετάδοση. Ο αγώνας θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση σε μεταγενέστερο στάδιο.