2ος Αγώνας Πρωταθλήματος Κ.Ο.Φ.Α TIME TRIAL 4X4 2018

Διoργανώντεται απο τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου  (ΚΟΦΑ) την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 10 το πρωί ο 2ος αγώνας πρωταθλήματος Time Trial της χρονιάς υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Σταθμός αυτή την φορά η περιοχή Τσερίου, όπου μετά τον περσινό κατά γενική ομολογία εξαιρετικό αγώνα στην συγκεκριμένη περιοχή, οι διοργανωτές αποφάσισαν να τον επαναλάβουν. Στο σχεδιαστικό κομμάτι θα ακολουθεί η ίδια περίπου σχεδιαστικά ειδική διαδρομή η οποία ακολουθήθηκε στον τελευταίο εκεί αγώνα. Ο σχεδιασμός θέλει τα αγωνιστικά να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα σε όσους θα παρευρεθούν στον αγώνα.

Συνολικά  13 πληρώματα θα χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες, όπου ξεχωρίζουμε την παρουσία των πρωταθλητών Σπύρου Δρουσιώτη και Αντώνη Μαρασινού αλλά και την επιστροφή του πρωταθλητή Νικόλα Ευσταθίου.

Ξεχωριστή σημασία έχει και η παρουσία της οικογένειας Ιωαννίδη με την παρουσία τριών αγωνιστικών. Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφερθούμε και στην μοναδική γυναικεία συμμετοχή στον αγώνα, την νεαρή συνοδηγό Μαρία Χ’ Γεωργίου, η οποία είχε εξαιρετική παρουσία στον προηγούμενο αγώνα.

Ένα πλήρωμα το οποίο αναμένουμε να κλέψει την παράσταση είναι ο Κούλλης Ανδρονίκου με τον παντοδύναμο Patrolμε καρδία απο Skyline.

Για το πως να πάτε στην πίστα θα μπορέσετε να το κάνετε ακολουθώντας τις οδηγίες που σας παραθέτουμε στον χάρτη.