2ος Αγώνας Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross: Αγώνας χωρίς προγνωστικά στην MXPRO

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου η πίστα MXPRO φιλοξενεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Motocross  με διοργανωτή τον Όμιλο Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας και τον αγώνα να τελεί υπο την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσυκλέτας.

Μεγάλες μάχες και αδρεναλίνη στο μάξιμουμ αναμένετε να σημαδέψουν την δεύτερη αγωνιστική συνάντηση ειδικότερα στην κατηγορία ΜΧ1 και το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι ήδη αρκετά μεγάλο για τον αγώνα.

Μετά την πρεμιέρα, όλα αλλάζουν άρδην όσον αφορά τη νίκη αφού στην ΜΧ1 πέραν από τη συμμετοχή του περσινού πρωταθλητή Χρύσανθου Γεωργίου, του Χρίστου Τσαγγαρά, του Γιώργου Παπαλοΐζου, του Μαρίνου Ζιντίλη και του Βασίλη Μόσχου, επανέρχονται στην αγωνιστική δράση οι Μιχάλης και Μάριος Πάμπουκκας καθιστώντας εξαιρετικά αμφίρροπη την υπόθεση νίκη.

Επιπρόσθετα με τους καλύτερους οδηγούς της ΜΧ1 έρχεται να προστεθεί και ο Ρουμάνος πρωταθλητής EMU European Champion Kristian Tompa, ο οποίος δοκιμάζει και δοκιμάζετε απέναντι σε αντιπάλους που διψούν για διάκριση.

Στην ΜΧ2 μπορεί ο περσινός πρωταθλητής Άριστος Γεωργίου να δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα όμως εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο για νίκη.

Ο φορμαρισμένος Παντελής Αντωνίου θέλει να αμφισβητήσει την κυριαρχία του πρωταθλητή και συγκαταλέγετε στους διεκδικητές της νίκης, ενώ θέση στο βάθρο αναμένεται να κυνηγήσουν οι Αριστόδημος Έλληνας και Πέτρος Θεοφάνους.

 

Στην κατηγορία ΜΧΟΡΕΝ ο Pieter Brink έδειξε τις προθέσεις του από τον πρώτο αγώνα όπου αναδείχθηκε νικητής. Ο ταλαντούχος νεαρός θέλει να δώσει συνέχεια με ακόμα μια νίκη, με τους ανεβασμένους όμως αγωνιστικά Mustafa Dersev, Μιχάλη Χρυσοστόμου και Κώστα Γιάγκου να έχουν επίσης βλέψεις για νίκη και να συνθέτουν ένα παζλ για δυνατούς λύτες.

Στην MX3 OVER ο περσινός πρωταθλητής Μαρίνος Τσαγγαράς έκανε την αρχή που ήθελε αφού ήταν ο νικητής στην πρεμιέρα. Ο Σάββας Σάββα θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός και στην MXPRO θέλει τη νίκη μπροστά στο δικό του κοινό.

Ζανέτος Κουμάση και Γιώργος Σιδερένιος είναι εκ των αναβατών που θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Την ιδανικότερη αρχή στην MX OPEN FREE έκανε ο Ανδρέας Χούτρης και δεν συμβιβάζετε με τίποτα άλλο πέραν από μια δεύτερη νίκη. Νέστωρας Νέστωρα και Γιάννος Αλεξάνδρου ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, προσδίδοντας μεγάλο ενδιαφέρον στην κατηγορία.

Δυνατά άρχισε το πρωτάθλημα στην κατηγορία MX VETERAN ο Ανδρέας Τασινάρης όπου ήταν ο νικητής. Ο περσινός πρωταθλητής Αρτέμης Καρατσιόλης θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του το αποτέλεσμα της πρεμιέρας και η νίκη είναι το καλύτερο γιατρικό.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρεμιέρα στην κατηγορία MX 85. Ο νεαρός θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του έχοντας για κυριόερους αντίπαλους τον Χριστόφορο Κάρυο και Θεόφιλο Ελμοχάμετ.

Στην κατηγορία ΜΧ 65 Λοίζος Καμέρης και Γιώργος Δημητρίου είναι οι αναβάτες που θα διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί γύρω στις 3 με τις απονομές στους νικητές.