2ος Αγώνας Επάθλου Δεξιοτεχνίας ΚΟΦΑ Χρυσοδάλια 2018

Διοργανώνεται απο τον Κυπριακό Όμιλο Φίλων Αυτοκινήτου ο 2ος αγώνας επάθλου δεξιοτεχνίας Χρυσοδάλια 2018.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 13 Μαΐου στην περιοχή Μαθιάτη και θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Οι διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν σε 3 κύριες κατηγορίες. Η κατηγορία Τ1 είναι η κατηγορία στην οποία τα αυτοκίνητα δεν είναιRoadLegal, για τον λόγο ότι έχουν διαγραφεί, ή δεν έχουν άδεια οδήγησης ή ΜΟΤ αλλά διατηρούν την εργοσιακή τους μορφή. Στην κατηγορία Τ2 βρίσκουμε τα αυτοκίνητα τα οποία είναι RoadLegal, κανονικά με άδεια κυκλοφορίας, περασμένα απο M.O.Tκλπ και στην Τ3 βρίσκουμε τα αγωνιστικά. Υπενθύμιση ότι κανένας διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να αγωνιστεί με ελαστικά πιο πλατιά απο τις 35 ίντζες.

Η πίστα σαν σχεδίαση μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία Extreme αλλά δεν παύει να είναι θεαματικότατη για διαγωνιζόμενους και θεατές. Ο ΚΟΦΑ με την διοργάνωση αυτού του αγώνα προσφέρει την ευκαιρία στους λάτρεις του Off Road να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία. Στον αγώνα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ιδιοκτήτες τετρακίνητου, ούτως ώστε να μπορέσουν να δουν το επίπεδο τους, αλλά και να μάθουν την σωστή εκτός δρόμου οδήγηση.

Αυτοσκοπός της διεξαγωγής του συγκεκριμένου αγώνα είναι να προσελκύσουν νέα άτομα διαγωνιζόμενους στο σωματείο του ΚΟΦΑ.

Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε το σωματείο του ΚΟΦΑ για την εξαιρετική του κίνηση με την διοργάνωση τέτοιων αγώνων και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή 13 Μαίου και ώρα 9 το πρωί στον Μαθιάτη.