13ος Αγώνας CarCrash: Δράση μέχρι τελικής… πτώσης

Την Κυριακή 14 Ιανουρίου στην περιοχή Αραδίπου είχαμε την διοργάνωση ενός πολύ διαφορετικού αγώνα απο αυτούς που παρακολουθούμε συνήθως.  Ο 13ος αγώνας CarCrash,γνωστός στους Κύπριους σαν Τουμπαρκές, αποτέλεσε πόλο έλξης για εκατοντάδες θεατές οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία του τον αγώνα. Οι διαγωνιζόμενοι μακριά απο το άγχος του αποτελέσματος χάρηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, αφού το αποτέλεσμα ήταν το τελευταίο πράγμα που τους ενδιέφερε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο φετινός αγώνας, εκτός απο τον καθιερωμένο αγώνα CarCrash, είχε και αγώνα ταχύτητας DualRace, στον οποίο επικράτησε ο ΠανίκοςΝικολαϊδης.

Μπαίνοντας στον καθεαυτό αγώνα, είδαμε μάχες μέχρι τελικής πτώσης, με αυτοκίνητα κυριολεκτικά να διαλύονται, αφού στο τέλος της μέρας αυτός ήταν και ο στόχος.Πρώτο θύμα στον αγώνα ήταν ο  Σέργιος Γρηγορίου ο οποίος εγκατέλειψε μετάαπο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο διαφορικό του αυτοκίνητου. Ο αγώνας ο οποίος ήταν εντυπωσιακότατος μέχρι το τέλος, όταν έμειναν οιεναπομείναντεςτρείς 3 αγωνιζόμενοι, οι διοργανωτές αποφάσισαν και μοίρασαν την πίστα, μειώνοντας την συνολική απόσταση με απώτερο σκοπό τις συγκρούσεις των αυτοκινήτων. Τελικός νικητής αναδείκτηκε ο Παύλος Σολωμου και θεαμτικότερος οδηγός ο Παναγιώτης Μιλτιάδους.

Σε δηλώσεις τους οι διοργανωτές του αγώνα μας ανάφεραν “Ένας ακόμη επιτυχημένος αγώνας car crash έφτασε στο τέλος. Συγχαρητήρια σε όλους τους διαγωνιζόμενους που έδωσαν μεγάλες μάχες και φυσικά στους νικητές του αγώνα. Ευχαριστίες στους κύριους χορηγούς μας PSALTIS LTD, PETROLINA, TEXACO αλλά και σε όσους βοήθησαν στην άψογη διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που έδωσε βροντερά το παρόν του!!!”

Ο νικητής του αγώνα Παύλος Σολωμού μας ανάφερε, “ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ο τρίτος στον οποίο συμμετέχω. Τον θεωρώ πολύ διαφορετικό από τουs προηγούμενουs γιατί προηγήθηκε το OvalRacing στο οποίο αν και δεν συμμετείχα πρόσφερε πολύ θέαμα στο κοινό που τον παρακολούθησε. Το πιο σπουδαίο μέρος του Car Crash είναι το φιλανθρωπικό, με την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στο ίδρυμα Βασούλλα Ελευθερίου, το οποίο βοηθά τουs καρκινοπαθείςs συμπολίτεςs μαs. Για μένα ήταν μια όμορφη εμπειρία!!!Αν και είχα δύσκολους και πιο έμπειρουs αντιπάλουs κατάφερα να αντεπεξέλθω και τελικά να πάρω την νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο που στήριξε το άθλημα με την προσέλευση του και όλεs τιs εταιρείες που συνείσφεραν στο να επιτευχθούν οι στόχοι του αγώνα’’.

Κείμενο/Φωτογραφίες Μιχάλης Κοντογιώργης