Χώρισαν οι δρόμοι των Thierry Neuville και Nicolas Gilsoul

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση σήμερα το πρωί ο οδηγός της HyundaiShell Mobis WRT Thierry Neuville ανακοίνωσε ότι χωρίζουν οι δρόμοι με τον συνοδηγό του Nicolas Gilsoul, μόλις μερικές μέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι στο Μόντε Κάρλο.

Ο Nicolas Gilsoul ήταν συνοδηγός του Neuville στο WRC από το 2012. Μαζί κέρδισαν 13 αγώνες όπου μεταξύ αυτών ήταν και το περσινό Μόντε Κάρλο.

Ο Neuville ανακοίνωσε αυτή την εξέλιξη στις σελίδες κοινωνικών δικτύων που διατηρεί και επίσης ανακοίνωσε το νέο του συνοδηγό ο οποίος θα είναι ο Martin Wydaeghe, ο οποίος συμμετείχε σε μικρότερες κατηγορίες του WRC. Η πιο πρόσφατη του συμμετοχή ήταν το 2019 όπου αγωνίστηκε στην κατηγορία WRC 2, συνοδηγώντας με τον Guillaume de Mevius.

Σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί ο Thierry Neuville εξήγησε, «Δε μπορέσαμε να συμφωνήσουμε με τον Nicolas σχετικά με την επερχόμενη σεζόν και έτσι αποφασίσαμε να σταματήσουμε τη συνεργασία. Μοιραστήκαμε ωραίες στιγμές και θέλω να τον ευχαριστήσω για τη δουλειά που έκανε τα τελευταία δέκα χρόνια. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε για το Μόντε Κάρλο και εργαζόμαστε σκληρά μαζί με τον Martin για να είμαστε έτοιμοι παρόλο που θα είναι ένας αγώνας γεμάτος προκλήσεις και για τους δυο μας.»