Νέα Εμφάνιση για το Hyundai I20 World Rally Car 2021

Η Hyundai Motorsport έδωσε σήμερα (Παρασκευή) στους οπαδούς του WRC μία πρώτη γεύση απο το i20 World Rally Carμε το οποίο θα υπερασπιστεί το πρωτάθλημα κατασκευαστών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι τη φετινή χρονιά.

Ο Κορεάτης κατασκευαστής ξεκινά την όγδοη του χρονιά στο κορυφαίο πρωτάθλημα ράλι στον κόσμο, με επικεφαλής τους Ott Tänak και Thierry Neuville. Οι Dani Sordo και Craig Breen θα μοιραστούν το τρίτο αυτοκίνητο.

Οι προετοιμασίες της ομάδας διακόπηκαν σήμερα το πρωί όταν ο Neuville ανακοίνωσε το διαζύγιο του με τον συνοδηγό του Nicolas Gilsoul. Αντίθετα, ο Βέλγος θα βρεθεί θα έχει στο πλευρό του συμπατριώτη Martijn Wydaeghe με την έναρξη την νέας χρονιάς την επόμενη εβδομάδα στο Rallye Monte Carlo (21 – 24 Ιανουαρίου).

Ο Wydaeghe έχει παρουσία σε 18 αγώνες WRC και η σχέση του με τη Hyundai ξεκινά το 2016 όταν μαζί με τον Chewon Lim ήταν μέρος του προγράμματος ανάπτυξης της ομάδας. Το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας του στο WRC ήρθε στο πλευρό του Guillaume de Mevius όταν αγωνίστικαν μαζί στο WRC2 το 2019.

Το Μόντε Κάρλο θα σηματοδοτήσει και την τελευταία εμφάνιση του Carlos Del Barrio στο πλευρό τον Sordo. Ο Borja Rozada θα είναι ο νέος συνοδηγός του Sordo για τους αγώνες του 2021 καθώς ο Del Barrio μετακινείται στο πλευρό του Fabrizio Zaldivar στην κατηγορία του WRC3.

Ο επικεφαλής της ομάδας Andrea Adamo είπε ότι η ομάδα για το 2021 παρέμεινε αναλλοίωτη.

«Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε τόσο σκληρά όσο κάναμε τις προηγούμενες χρονιές και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι», είπε.

«Πρέπει να ξεχάσουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα γιατί δεν μπορούμε να μένουμε στο παρελθόν – πρέπει να χτίσουμε για το μέλλον μας. Η προσέγγισή μας πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν στο δεύτερο μισό του 2020. Πρέπει να αγωνιστούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα αντιμετωπίζοντας τον σκληρό ανταγωνισμό.»