Φοιτητές επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της A.I.Motokinisi Ltd

Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd, η επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο, υποδέχθηκε πριν μερικές μέρες ομάδα φοιτητών του Intercollege του τμήματος μηχανικής. Εικοσιπέντε συνολικά φοιτητές μαζί με δύο καθηγητές τους, τους Ανδρέα Λοΐζου και Αντώνη Πίττα, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το συνεργείο της εταιρείας και να παρακολουθήσουν τις διαδικασίες επιδιόρθωσης των αυτοκινήτων της Porsche, πάντα κάτω από τα αυστηρά πρότυπα της θρυλικής γερμανικής μάρκας.

Οι φοιτητές συνομίλησαν με τους άρτια καταρτισμένους τεχνικούς της εταιρείας, τόσο για τα αυτοκίνητα της Porsche όσο και για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου. Ολοκλήρωσαν την επίσκεψη τους γεμάτοι εμπειρίες αλλά και με ένα αναμνηστικό δώρο από την A.I.Motokinisi Ltd.

H εταιρεία Α.Ι Μotokinisi Ltd, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και εργονομικό χώρο των 4.600 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος είναι κτισμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου. Στον ίδιο χώρο, εκτός από τους μεγάλους χώρους υποδοχής, υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών.

Το Porsche Center Cyprus διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τακτικές εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Άλλωστε αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Porsche, με το προσωπικό να ακολουθεί ειδικά προγράμματα πιστοποίησης, διεθνών προδιαγραφών, για να είναι πάντα έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα πρότυπα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche A.G. διαγνωστικά μηχανήματα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά  Porsche.