Τρίτο βάθρο για την Academy Motorsport / Alex Caffi Motorsport με τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή

Μεγάλα συναισθήματα και απίστευτο αποτέλεσμα για την Ιταλική ομάδα με τρία βάθρα σε τρείς αγώνες στην πίστα Grobnik στην Κροατία.

Μετά το βάθρο του πρώην πρωταθλητή της F1 Jacques Villneuve στην κατηγορία ENPro, ήρθε να ολοκληρώσει το θρίαμβο στα αποτελέσματα του Σαββάτου η δεύτερη θέση του Βλαδίμηρου Τζιωρτζή στην EN2. Ήταν ένας δύσκολος αγώνας σε μια πίστα όπου υπάρχουν λίγα σημεία όπου είναι δυνατό να προσπεράσεις και μπορεί εύκολα ο προπορευόμενος να υπερασπιστεί τη θέση του στην πίστα.

Ξεκινώντας από τη δεύτερη θέση ο Βλαδίμηρος με το 1# στις πόρτες του Ford Mustang έφτασε τρίτος στην πρώτη στροφή συνεχίζοντας επιθετικά τον αγώνα και πλησιάζοντας σε αρκετές περιπτώσεις τον Doubek Martin ο οποίος ήταν ακριβώς μπροστά του.

Μια ποινή διέλευσης από τα pits του Dauenhauer Tobias άλλαξε τα τελικά αποτελέσματα και ο Τζιωρτζής ανέφερε, «Είμαι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση παρόλο που στόχος μας ήταν η νίκη. Κάθε αγώνας μας διδάσκει και κάτι διαφορετικό και έχω μάθει πολλά από αυτόν. Είμαι βέβαιος ότι μπορώ να βελτιωθώ πολύ περισσότερο, είμαι ευχαριστημένος με το ρυθμό που είχα καθώς ήμουν κολλημένος συνέχεια στο πίσω μέρος του Tobias και του Martin