Το ολοκαίνουριο Honda ZR-V μας υποδέχεται στο Boyz Stuff Show 2023

Η Honda Cyprus και η Galatariotis Motors Ltd, συμμετέχουν για άλλη μια χρονιά στο Boyz Stuff Show, και μας υποδέχονται με την πρώτη παγκύπρια παρουσίαση του νέου SUV της κατηγορίας C, το Honda ZR-V, το οποίο μπήκε σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές το φθινόπωρο του 2023.

Το Boyz Stuff Show 2023, και μαζί του το 4ο Moto Expo στο οποίο η HondaCyprus συμμετέχει με όλη την γκάμα μοτοσικλετών της, διεξάγεται το σαββατοκύριακο 18-19 Νοεμβρίου 2023, στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης, στην Έγκωμη στην Λευκωσία. Όπως είναι γνωστό στους φίλους και φίλες του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας, το Boyz Stuff Show έχει καθιερωθεί πλέον ως η μεγαλύτερη έκθεση του είδους της στην Κύπρο.

Το ολοκαίνουριο μοντέλο ZR-V θα βρίσκεται στην είσοδο της Έκθεσης δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν από κοντά το αυτοκίνητο που σηματοδοτεί ένα νέο σταθμό στην ευρωπαϊκή στρατηγική ηλεκτροκίνησης της Honda. Μετά από έναν χρόνο εμπορικής επιτυχίας στην Ιαπωνία, το Honda ZR-V έρχεται στην Ευρώπη, με ένα 2,0λιτρο βενζινοκινητήρα όπου συνδυάζεται άψογα με δύο ηλεκτροκινητήρες και παράγουν 184 ίππους και 315Nm ροπή. Το αυτοκίνητο καλύπτει όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές με άνεση χώρων και εργονομία, εστιάζοντας στην κομψότητα, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και την υψηλή αισθητική, παρέχοντας υψηλή οδηγηκή απόλαυση στην καθημερινής χρήση αλλά και στο ταξίδι εκτός πόλης και το πιο σημαντικό, με μικτή κατανάλωση μόλις 4,5L /100Km.

Για περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά: https://honda.com.cy/cars/zr-v/