Τερμάτισε στην πιο δύσκολη ημέρα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις το πλήρωμα της VE2 Rally Team

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η VE2 Rally Team συμμετέχει στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο δέκατο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ με πλήρωμα τους Βασίλειο και Ιωάννη Βελάνη. Η προσπάθειά τους ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης από το κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, όπου το δίδυμο έζησε μοναδικές στιγμές, ανήμερα μάλιστα των γενεθλίων του οδηγού. Το βράδυ της Παρασκευής, της πιο απαιτητικής ημέρας του αγώνα, βρήκε τους Βασίλειο και Ιωάννη Βελάνη στην πέμπτη θέση της άτυπης κατάταξης μεταξύ των Ελλήνων.

Οι διαδρομές της ημέρας έκρυβαν δυσκολίες για όλους τους συμμετέχοντες, με το πλήρωμα να ανταπεξέρχεται με επιτυχία σε αυτές και να παραμένει αισιόδοξο για τη συνέχεια: «Το σκέλος της Παρασκευής σε γενικές γραμμές κύλησε ομαλά για εμάς. Το Χαρβάτι ήταν σκληρό και σε κάποιο σημείο της διαδρομής χρειάστηκε μάλιστα να αποφύγουμε δύο μεγάλες πέτρες που ήταν εντός της αγωνιστικής γραμμής. Στην ειδική της Λιβαδειάς, αντιμετωπίσαμε ένα πρόβλημα με το τιμόνι του Skoda Fabia Rally2 Evo, έπειτα από την προσγείωση μας σε ένα απότομο άλμα, το οποίο θα λύσουμε στο βραδινό service», ήταν τα λόγια του οδηγού της VE2 Rally Team, ο οποίος συνέχισε: «Δεν μας άρεσε που στην τελευταία διαδρομή της ημέρας, λόγω σκόνης η ορατότητα ήταν περιορισμένη, ενώ το γεγονός πως είχε ήδη σουρουπώσει δυσχέραινε ακόμη το έργο μας σε μία διαδρομή που ήταν αρκετά σκληρή»

 Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει έξι διαδρομές και το πλήρωμα παραμένει αισιόδοξο για τη συνέχεια του αγώνα: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να επιστρέψουμε αλώβητοι στο Service Park της Λαμίας, σε μια δύσκολη ημέρα με πολλές εγκαταλείψεις. Το Σάββατο θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις όποιες παγίδες κρύβει ο αγώνας και να ανεβάσουμε ρυθμό όπου μπορέσουμε», δήλωσε ο Βασίλειος Βελάνης.

Χορηγοί της φετινής προσπάθειας στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις είναι η Singer, η Toyotomi, η Wakey Wakey, το Μπεργκεράδικο του Jaw, ηTechnohull και η Serkova. Στο πλευρό της ομάδας είναι επίσης η Ergorom, η Cosmote TV, οι 4Τροχοί και το enikos.gr.

Ακολουθήστε την ομάδα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100035389826932

Instagram: https://www.instagram.com/ve2rallyteam/