Τελετή βράβευσης Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου 2022 & 2023

Στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη επέλεξε η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου για να τελέσει τις απονομές για τις σεζόν 2022 και 2023 των πρωταθλημάτων Ράλι, Ταχύτητας, Πλαγιολίσθησης, Time Attack, ΚΟΦΑ 4×4 και E RALLY CHAMPIONSHIP.

Η αίθουσα κατακλύστηκε από αθλητές και φίλους των αγώνων ενώ αισθητή ήταν η παρουσία της Πολιτείας, η οποία τόνισε ότι στηρίζει έμπρακτα την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου.

Μεταξύ άλλων τιμήθηκαν για τις διεθνής επιτυχίες τους το πλήρωμα Ράλι Αλέξανδρος Τσουλόφτας/Στέλιος Ηλία, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ράλι Ελλάδος, ο Γιώργος Χριστοφόρου για την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Drift KingsInternational το 2022 και για την κατάκτηση του το 2023, ο Σταύρος Γρύλλης για τη νίκη στον αγώνα Drift Kings στις Σέρρες το 2022, καθώς επίσης και η Εθνική Ομάδα Drift η οποία κέρδισε το Drift KingsNational Cup και ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής για τις επιτυχίες του στο Euro NASCAR.

Επίσης τιμήθηκαν οι Σίμος Τίκκης και Σταύρος Γρύλλης για την επιτυχία τους στο Drift Kings International Series Super Final όπου τερμάτισαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα στην κατηγορία PROκαι ο Χρήστος Λοΐζου που ολοκλήρωσε τρίτος στον ίδιο αγώνα και την κατηγορία SEMI PRO.

Για τον αντίστοιχο αγώνα του 2023 τιμήθηκαν οι Γιώργος Χριστοφόρου και Δημητράκης Χριστοφή για την δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία PRO και οι Ηλίας Γρύλλης, Χρίστος Πέτρου και Σάββας Σπύρου για την πρώτη δεύτερη και τρίτη θέση στην κατηγορία SEMI PRO.

 Παρόν στην εκδήλωση πέραν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου ήταν ο Υπουργός Μεταφορών Αλέξης Βαφειάδης, Βουλευτής του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου, ο εκ των αντιπροεδρων του Δημοκρατικού Συναγερμού Γιώργος Κάρουλας, ο κ. Χρίστος Χριστοφιδης βουλευτής ΑΚΕΛ, η Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κα. Κάλλη Χ’ Ιωσήφ, οι πρώην πρόεδροι του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Αντιδήμαρχος Λευκωσίας Χρίστος Ιωσήφ.

Με το πέρας των απονομών και ομιλιών ακολούθησε δεξίωση προς τους παρευρεθέντες.