Συνεχίζει να σαρώνει βραβεία το Nissan Qashqai

Το Nissan Qashqai έχει ανακηρυχθεί πρόσφατα σαν το «Best Car for City Drivers» (Καλύτερο Αυτοκίνητο για Οδηγούς Πόλεων) στα Βραβεία AutoTrader New Car 2020. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα βραβεία αυτοκινήτων, οι νικητές του AutoTrader New Car Award αποφασίζονται από το βρετανικό κοινό που αγοράζει αυτοκίνητα και ως εκ τούτου είναι μακράν οι καλύτεροι κριτές για αυτοκίνητα που κυκλοφορούν σήμερα. Το Qashqai ψηφίστηκε ως το «καλύτερο αυτοκίνητο για οδηγούς πόλης» από 9.000 νέους ιδιοκτήτες Qashqai.

Ο Erin Baker, διευθυντής σύνταξης του AutoTrader δήλωσε: «Ο ανταγωνισμός ήταν σκληρός αλλά το Nissan Qashqaiβρήκε νικητής. Το κόστος λειτουργίας είναι σημαντικό για τους οδηγούς της πόλης και εδώ το Qashqai θριάμβευσε. Με έναν άψογο συνδυασμό εξαιρετικής αξιοπιστίας, χώρους και άνεσης, το Qashqai είναι ένας ξεκάθαρος νικητής.»

Από τη στιγμή που η Nissan κυκλοφόρησε την πρώτη γενιά Qashqai το 2007, πρωτοπορώντας στην κατηγορία crossover, παρέμεινε ηγέτης στην αγορά χάρη στο πρακτικό και επιθυμητό στυλ SUV, σε συνδυασμό με την απόδοση και τη δυναμική που χαρακτηρίζει ένα hatchback.
Μια ειδική έκδοση που κυκλοφόρησε για το 2020, το Qashqai N-TEC έχει μια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση με μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και άλλες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των σκοτεινών προβολέων LED. Η αναβάθμιση με μαύρες πινελιές συνεχίζεται στο εσωτερικό του QASHQAI N-TEC με καθίσματα Alcantara®. Η τεχνολογία έχει επίσης αναβαθμιστεί, προσθέτοντας το προηγμένο σύστημα ProPILOT και το Intelligent Park Assist, τα οποία είναι στον βασικό εξοπλισμό στην κατηγορία κορυφαίας τεχνολογίας Tekna. Για να βοηθήσουν περαιτέρω τους οδηγούς να απολαύσουν την οδήγησή τους, το Qashqai N-TEC διαθέτει το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, το οποίο περιλαμβάνει το Apple CarPlay ™ και το Android Auto ™ για τη διασφάλιση της εύκολης σύνδεσης με την ψηφιακή ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Nissan καλέστε στη New Nissan Cyprus, στο Παγκύπριο αριθμό 77777220.