Συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Σερδερίδης στο Ράλλυ Φθιώτιδος!

Έπειτα από δύο μήνες απραξίας, το 56ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ράλλυ συνεχίζεται στη Λαμία με τη διεξαγωγή του 37ου χωμάτινου Ράλλυ Φθιώτιδος το διήμερο 19 και 20 Σεπτεμβρίου. Από τη δεύτερη συνάντηση της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ιορδάνης Σερδερίδης που ακολουθεί φέτος όλους τους αγώνες του θεσμού. Συνοδηγός του στο φετινό «ταξίδι» είναι ο πολύπειρος FredMiclotte, με τον οποίο μοιράζονται ένας τελευταίας γενιάς Skoda Fabia Rally2 Evo!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σερδερίδης θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα, καθώς είχε βρεθεί στα χώματα της Λαμίας και το 2018: «Ο αγώνας είναι γνωστός από το 2018, όπου είχαμε οδηγήσει και τότε ένα Skoda Fabia R5. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό για εμάς, καθώς σε γενικές γραμμές ξέρουμε τι θα συναντήσουμε, μην έχοντας αρκετό χρόνο για αναγνωρίσεις. Οι ειδικές διαδρομές είναι λιγότερο σκληρές σε σχέση με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο είναι σημαντικό να δούμε την κατάστασή τους στο δεύτερο πέρασμα.», ήταν τα πρώτα λόγια του οδηγού, ο οποίος αναφορικά με τις προβλέψεις για βροχή στην περιοχή λίγες ώρες πριν τον αγώνα, δήλωσε: «Η βροχή σε περίπτωση που έρθει θα είναι μια πρόκληση για όλους μας, θα ανακατευτεί η τράπουλα. Όπως και να έχει οι συνθήκες θα είναι ίδιες για όλους, οπότε είμαστε έτοιμοι και για αυτό το ενδεχόμενο.»

Αρκετά αναβαθμισμένο είναι το φετινό πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή πέντε κορυφαίων αυτοκινήτων προδιαγραφών R5, ενώ στη Λαμία προστίθεται ένα ακόμη, αυτό του Βέλγου SebastienBedoret που θα είναι teammate του Έλληνα οδηγού: «Είναι πολύ ευχάριστο να βλέπεις αρκετά πληρώματα ικανά να παλέψουν για τη νίκη. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεσαι οδηγικά και το ευχαριστιέσαι περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτό τον αγώνα θα συμμετέχει και ο 25χρονος ταλαντούχος Sebastien Bedoret. Είναι αρκετά γρήγορος σε ασφάλτινη επιφάνεια και έρχεται στην Ελλάδα με σκοπό να γνωρίσει το χώμα.», τόνισε ο Σερδερίδης και συνέχισε: «Στόχος μας στη Λαμία είναι ένα καλό πλασάρισμα ψηλά στην κατάταξη, αν και γνωρίζουμε πως το έργο μας θα είναι δύσκολο. Πραγματοποιήσαμε τεστ πριν τον αγώνα και παράλληλα το Σάββατο θα συμμετέχουμε στο επίσημο shakedown, ώστε να βρούμε το ιδανικό setup για την Κυριακή, οπότε πιστεύω θα είμαστε ετοιμοπόλεμοι!»

Το 37ο Ράλλυ Φθιώτιδος έχει ως επίκεντρο τη Λαμία και περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 74 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Παρακολουθήστε την πορεία του Ιορδάνη Σερδερίδη στο Ράλλυ Φθιώτιδος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/SerderidisJourdan/