Συνέχεια στις εξαιρετικές παρουσίες στο ERC για Τσουλόφτα/Χρυσοστόμου

Το πλήρωμα των Αλέξανδρου Τσουλοφτά και Αντώνη Χρυσοστόμου είχαν ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση στην παρθενική τους εμφάνιση στο Rally Liepāja- αυτή τη φορά κατακτώντας βαθμό στην γενική κατάταξη αλλά και την έβδομη θέση στην κατηγορία για τα νεαρούς οδηγούς με R5.

Αυτό που ήταν ουσιαστικά άγνωστο έδαφος για το πλήρωμα που χρησιμοποιούσε τις πιο αργές και τεχνικές κυπριακές ειδικές διαδρομές, η ταχύτητα του πληρώματος της Toksport WRT ήταν ενθαρρυντική παρ όλη την δεδομένη έλλειψη εμπειρίας τους.

“Είχαμε μια καλή θέση και έναν καθαρότερο δρόμο την πρώτη μέρα και ήταν απλά φανταστικό, δεν έχουμε μεταφέρει ποτέ τόση ταχύτητα μπαίνοντας σε μια στροφή», είπε ο Τσουλόφτας. “Σε κάθε στροφή διορθώναμε τα pacenotes για το δεύτερο πέρασμα επειδή τα pacenotes μας δεν ήταν τόσο καλά για αυτό το είδος αγώνα και δεν περίμενε κανείς να μπορέσει να περάσει από τις στροφές τόσο γρήγορα.

“Η θέση που εκκινήσαμε την δεύτερη μέρα του αγώνα δεν μας βοήθησε. Οι ειδικές ήταν εξαιρετικά ολισθηρές, δεν υπήρχε καθόλου κράτημα, με όλα τα πληρώματα να γνωρίζουν τις ειδικές ενώ για εμάς ήταν η πρώτη μας φορά. Συνολικά ήταν ένας καλός αγώνας, πολύ γρήγορος και μάθαμε αρκετά σε κάθε ειδική. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα για την πρώτη μας φορά εδώ ».