Συνέχεια στις εκδηλώσεις των Alfisti

Το Alfa Romeo Cyprus Club (ARCC) ιδρύθηκε το 2011. Ο λόγος που ιδρύθηκε το clubήταν για να φέρει κοντά ανθρώπους με κοινή αγάπη και ενδιαφέρον σε αυτή την ξεχωριστή και ιστορική μάρκα αυτοκινήτου. Από τον πρώτο χρόνο ίδρυσης, το clubεδραιώθηκε και αγαπήθηκε από τους λάτρεις των AlfaRomeoκαι μέσα από τις διάφορες εκδηλώσεις κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη και όμορφη οικογένεια των Alfistiστην Κύπρο.

Αυτή την στιγμή το clubέχει γύρω στα 30 εγγεγραμμένα μέλη για το 2018 αλλά αυτός ο αριθμός θα αυξηθεί μέσα από τις επόμενες εκδηλώσεις. Μικροί, μεγάλοι, οικογένειες, φίλοι, όλοι αυτοί αποτελούν το Alfa Romeo Cyprus Club!

Το κάθε γραμμένο μέλος του ARCC απολαμβάνει διάφορα πλεονεκτήματα όπως εκπτώσεις στα ανταλλακτικά από την αντιπροσωπεία αλλά και από τους χορηγούς τουclub. Τα μέλη ενημερώνονται για τα νέα της Alfa Romeo αλλά και για τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει το clubκαθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Κάθε χρόνο το συμβούλιο του club διοργανώνει γύρο στα 8 με 10 εκδηλώσεις για τα μέλη του. Οι εκδηλώσεις συμπεριλαμβάνουν εκδρομές, διήμερες διαμονές σε ξενοδοχεία, trackday, beachparties, BBQ σε εκδρομικούς χώρους στα βουνά, κυνήγι θησαυρού όπως επίσης και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Στην προηγούμενη εκδήλωση, το ARCC συγκέντρωσε περίπου 100 λάτρεις και 60 υπέροχα AlfaRomeo, εκ των οποίων κάποια πολύ μοναδικά, σε μια όμορφη πορεία προς τον Κάτω Δρύ. Εκεί, οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και έκοψαν τη βασιλόπιττα για το νέο χρόνο. Αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες και πιο πετυχημένες εκδηλώσεις του ARCC και σίγουρα και οι επόμενες εκδηλώσεις θα είναι το ίδιο επιτυχημένες.

Το επόμενο eventτου ARCC είναι το καθιερωμένο trackdayκαι θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Απριλίου. Καλούμε τους ιδιοκτήτες αλλά και τους φίλους των Alfa Romeo να έρθουν να γνωρίσουν τους «συν-αλφίστες», να παρακολουθήσουν αλλά και να τρέξουν με τα αυτοκίνητα τους στην πίστα της Άχνας εάν το επιθυμούν.

Περισσότερα για την συγκεκριμένη εκδήλωση μπορεί κάποιος να πληροφορηθεί από το παρακάτω LINK ή να επικοινωνήσει με ένα από τα μέλη του Συμβουλίου:

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:

Κώστας Βάιναλ (Πρόεδρος) – Λευκωσία – 99953016

Αντώνης Θεμιστοκλέους (Αντιπρόεδρος) – Λάρνακα – 96844214

Ρένος Ζανέττος (Γραμματέας) – Λευκωσία – 99592838

Μαρία Ανδρέου (Ταμείας) – Λάρνακα – 96333806

Γιάννος Έντεκας (Συντονιστής Εκδηλώσεων) – Λευκωσία -99547686

Περισσότερα για το clubμπορείτε να μάθετε μέσα από το pageκαι groupτου clubστο facebookόπως επίσης και στο τηλέφωνο επικοινωνίας 97882232 αλλά και στο email: Alfa_Romeo_Cyprus@hotmail.com

FacebookGroup

FacebookPage

Σε συνεργασία με autokinito.com.cy