Στην M-Sport Ford ο Craig Breen

Θέση σε εργοστασιακή ομάδα για το 2022 εξασφάλισε ο Craig Breen με τον συνοδηγό του Paul Nagle. Το δίδυμο συμφώνησε με την M-Sport Ford World Rally Team και από τη νέα χρονιά θα οδηγούν το νέο Ford Puma.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα είμαι στις τάξεις της MSport Ford με τον Paul δίπλα μου,» δήλωσε ο Breen προσθέτοντας, «Ήταν ένας μακρύς δρόμος για εμάς στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ με πολλές ανατροπές, όμως τώρα μας δόθηκε το χρυσό ένα εισιτήριο για να οδηγήσουμε για την πιο διάσημη μάρκα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και να παλέψουμε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Η Ford ήταν πάντα στην καρδιά μου καθώς η καριέρα μου ξεκίνησε με ένα Ford Fiesta R2, κερδίζοντας το Junior World Rally Championship, πριν κερδίσω το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ S2000 με ένα Ford Fiesta S2000.

Λατρεύω το ράλλυ, την κάθε του στιγμή αλλά κυρίως την ιστορία του. Το να προσθέσω το όνομα μου στη λίστα των οδηγών που έχουν οδηγήσει για την Ford όπως οι Ari Vatanen, Hannu Mikkola, Colin Mcrae και Carlos Sainz είναι λίγο σουρεαλιστικό. Το να έχω το όνομα μου γραμμένο στα βιβλία της ιστορίας με αυτούς τους σπουδαίους οδηγούς είναι ένα προνόμιο.

Όντας ένα περήφανος Ιρλανδός, το να οδηγείς για την Ford είναι ακόμα κάτι πιο ιδιαίτερο για μένα καθώς ο πατέρας του Henry Ford γεννήθηκε στην Ιρλανδία πριν μεταναστεύσει στην Αμερική. Η αγάπη και το πάθος για το εμπορικό σήμα στην Ιρλανδία είναι ακόμα τεράστια μέχρι σήμερα.

Με ταπεινώνει η πίστη που έδειξαν σε εμάς οι Malcolm, Rich και όλοι στην ομάδα της MSport. Τώρα πραγματικά ανυπομονώ να πάω στην Casino Square στο Monde Carlo για τον εναρκτήριο γύρο του πρωταθλήματος και να κάνω το μπλε οβάλ περήφανο.»