Hyundai Motorsport: Sordo και Solberg θα μοιραστούν το τρίτο i20

Η Hyundai Motorsport ανακοίνωσε τους οδηγούς που θα αγωνιστούν με τα τρία Hyundai i20 Coupe WRC. Η ομάδα επιβεβαίωσε τους δυο οδηγούς που θα έχουν πλήρη σεζόν στο υβριδικό WRC το 2022 και αυτοί είναι οι Thierry Neuville και Ott Tanak. Το τρίτο αυτοκίνητο θα μοιραστούν οι Sordo και Solberg.

Ο Sordo έκανε ντεμπούτο με την ομάδα το 2014 και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της Hyundai. Ο Ισπανός ήταν μέρος του 1-2 στο Rallye Deutschland στην πρώτη του χρονιά και από τότε και έχει συνεχίσει να έχει σταθερή απόδοση σε κάθε σεζόν από τότε.

Με τα χρώματα της Hyundai πέτυχε δυο νίκες, και τις δυο στην Ιταλία το 2019 και 2020 ενώ συνολικά μετρά 13 τερματισμούς στο βάθρο.

Ο Solberg εντάχθηκε στην ομάδα στο τέλος του 2020 πριν από την πρώτη του σεζόν το 2021. Ο νεαρός Σουηδός ο οποίος πρόσφατα έγινε 20 ετών έχει συμμετάσχει σε εννέα αγώνες για λογαριασμό της Hyundai Motorsport αυτή τη σεζόν, οδηγώντας τρία διαφορετικά αυτοκίνητα, το Hyundai i20 R5, το Hyundai i20 N Rally2 και το Hyundai i20 Coupe WRC, έχοντας ενθαρρυντικές επιδόσεις.

Ο Solberg θεωρείτε μεγάλο ταλέντο και θα μοιραστεί το τρίτο αυτοκίνητο Rally1 με τον Sordo σε επιλεγμένους αγώνες.