Στην KAWASAKI και το 2024 ο Romain Febvre

Η Kawasaki Motors Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι ο Romain Febvre θα παραμείνει στην KRT MXGP και την επόμενη σεζόν και έτσι αυτή θα είναι η πέμπτη συνεχή χρονιά.

Από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα πριν από τέσσερα χρόνια, ο Romain Febvre έχει συνεχείς επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένου ενός ασημένιου μεταλλίου παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2021.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μετρά στους τελευταίους εφτά αγώνες έξι νίκες και ένα βάθρο στο MXGP. Ο 31χρονος είναι επι του παρόντος δεύτερος στην βαθμολογία παρά την σύγκρουση που είχε στην εκκίνηση των προκριματικών στο Ισπανικό GPτον Μάιο, όπου δεν κατάφερε να αγωνιστεί

Καθ΄όλη τη διάρκεια της σεζόν, ο Γάλλος απόδωσε τα μέγιστα στη σέλα της KX450-SR χάρη στη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία του αναβάτη και του προσωπικού της Kawasaki Racing Team MXGPσε συνεργασία με το προσωπικό της KMC στην Ιαπωνία.

Με την επιβεβαίωση του Febvre για την ερχόμενη σεζόν, όλα τα μέρη έχουν ακόμα πιο ισχυρή βάση για να προετοιμαστούν κατά την ερχόμενη χειμερινή περίοδο δοκιμών ούτως ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την ανανέωση ο Febvre ανέφερε, «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συνεχίσω με την Kawasaki όπου φυσικά ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Δουλέψαμε σκληρά τον περασμένο χειμώνα για να αναπτύξουμε το καινούργιο KX450-SR και δείξαμε με όλα αυτά τα βάθρα πόσο ανταγωνιστική είναι η μοτοσυκλέτα.

Θέλω να κρατήσω αυτό το πακέτο για την επόμενη σεζόν. Νοιώθω τόσο άνετα στη μοτοσυκλέτα και έχουμε κερδίσει ήδη έξι αγώνες. Γνωρίζω τα μέλη της ομάδας και έχουμε μια εξαιρετική σχέση μαζί και το να παραμείνουμε στην ίδια μοτοσυκλέτα με τους ίδιους ανθρώπους είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστούμε ούτως ώστε να κυνηγήσουμε τον τίτλο την επόμενη σεζόν».