Στην Μεγαλόπολη ο Αριστόδημος Έλληνας

Αριστόδημος Έλληνας

Ο ταλαντούχος Αριστόδημος Έλληνας έχοντας τη στήριξη και χορηγία από την Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας θα αγωνιστεί στον αγώνα FIM Junior Championship ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Μεγαλόπολη.

Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσε πριν από λίγο η Κυπριακή Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναμφίβολα  είναι σημαντικό το γεγονός ότι η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί σε αυτό τον σημαντικό αγώνα. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας.

Κυπριακή Συμμετοχή στο FIM Junior Motocross World Championship!

Στον αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος FIM Junior Motocross στην Μεγαλόπολη της Ελλάδας θα συμμετάσχει ο Κύπριος αθλητής μας Αριστόδημος Έλληνα.

Ο εν λόγω αγώνας ο οποίος διεξάγεται 1 φορά τον χρόνο, φιλοξενείται για φέτος στην Μεγαλόπολη στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου υπό την ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΑΜΟΤΟΕ).

Ο Έλληνα, που είναι αθλητής της Λέσχης Φίλων Μοτοσικλέτας Πάφου-Κινύρας είναι 15 χρονών και θα λάβει μέρος στην Κατηγορία των 125c.c.

Στον αγώνα θα λάβουν μέρος 128 αναβάτες από 23 διαφορετικές χώρες και περιλαμβάνονται 3 κατηγορίες με 65cc, 85cc και 125cc. από ηλικίες 10 μέχρι 17 χρονών.

Ο αγώνας δίνει την ευκαιρία στους μικρούς αναβάτες όχι μόνο θα αγωνιστούν για τη χώρα τους, αλλά και να προσμετρήσουν τις δυνατότητες τους και να διακριθούν οι ίδιοι στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ΚΟΜ η οποία στηρίζει και χορηγεί την συμμετοχή, εύχεται καλή επιτυχία στον Αριστόδημο και είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία που θα αποκομίσει θα είναι τεράστια για την περεταίρω του πορεία.

https://www.mxgp.com/…/2021-junior-motocross-world…