Στα Παρασκήνια του Cyprus Rally 2018

Ακόμη ένα Cyprus Rally πέρασε στην ιστορία με τα νέα απο τον καθεαυτό αγώνα να έχουν ήδη δεί το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό το άθρο θα καταπιαστούμε με τα παρασκήνια του αγώνα μας, όπως τα είδαμε μέσα απο τον φακό.

Συναισθήματα, αντιδράσεις θεατών και πληρωμάτων καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του τριήμερου στις ειδικές διαδρομές, στο χώρο του serviceαλλά και στις τελετές εκκίνησης και τερματισμού.

Πριν απο την εκκίνηση του διεθνή μας αγώνα έγινε η επιλογή θέσεων απο τα πληρώματα που έλαβαν μέρος στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή σε μια χαλαρή και ωραία ατμόσφαιρα.

Κατά την διάρκεια της πανηγυρικής εκκίνησης βρεθήκαμε μαζί με τα πληρώματα, αλλά και τα παιδιά που τα συνόδευαν κρατώντας πλακάτ με μηνύματα για την ασφαλή οδήγηση, μία κίνηση η οποίο υποστηρίζεται απο την FIA.

Η Eurosport, έκανε γυρίσματα για ένα πανέμορφο βίντεο σε σχέση με τοMundialόπου οι πρωταγωνιστές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έπαιξαν ποδόσφαιρο, λίγο πριν ριχτούν στη μεγάλη μάχη.

Ένας αγώνας ράλι, έχει την βάση του στο “Service Park”, ο χώρος ο οποίος τα αγωνιστικά επιστέφουν μετά το τέλος κάθε “Loop” όπου οι μηχανικοί τα ετοιμάζουν για να επανέλθουν στη αγωνιστική δράση.

Ένα αγώνας Ράλι είναι πολλά περισσότερα απο την αγωνιστική δράση που βλέπουμε όλοι μέσα στις ειδικές διαδρομές. Είναι αυτό που οι περισσότεροι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν λαμβάνουν υπόψη. Σε αυτό το άρθρο προσπαθήσουμε να αναδείξουμε ακόμη μια πτυχή του αγώνα, η οποία συνήθως παραμένει άγνωστη στους περισσότερους.