Στέλιος Ηλία: Σε διπλό ταμπλό θα παίξει το 2020

Ο έμπειρος συνοδηγός Στέλιος Ηλία ετοιμάζει βαλίτσες εν όψη μιας γεμάτης αγωνιστικής χρονιάς. Για το 2020 έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί δίπλα στον Γιώργο Αγαθοκλέους, όπου οι δυο τους θα τρέξουν με το Mitsubishi Lancer EVO9 στα Ελληνικά χώματα, καθώς το πλήρωμα θα ακολουθήσει ολόκληρο το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλι.

Πέραν τούτου, οι αγωνίστηκες του υποχρεώσεις θα συνεχιστούν παράλληλα και επι Κυπριακού εδάφους αφού θα αγωνιστεί και στο Κυπριακό Πρωτάθλημα Αναβάσεων με τον G.S.O και το γνωστό πλέον PORSCHE 911 CARRERA.

Ο Στέλιος Ηλία είναι ένας συνοδηγός με πολλές εμπειρίες και επιτυχίες στους αγώνες ράλι. Με πείρα πέραν των 20 χρόνων, η καριέρα του ξεκίνησε σαν οδηγός και στην πορεία έκατσε στη θέση του συνοδηγού όπου φάνηκε ότι του ταίριαζε καλύτερα, αφού τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους.

Δεν είναι τυχαίο όπου ουκ ολίγες φορές πολλοί οδηγοί, έμπειροι και άπειροι, παλιοί και νέοι συνεργάστηκαν μαζί του στους αγώνες. Κάθισε στο δεξί και ενίοτε στο αριστερό μπάκετ αρκετών αγωνιστικών, με αποκορύφωση το FORD FIESTA RS WRC. Τον χαρακτηρίζει ο ζήλος και η αγάπη για το άθλημα, είναι τυπικός, σοβαρός, συνεπής και αντιμετωπίζει τον κάθε αγώνα με επαγγελματισμό.

Ευχόμαστε καλές επιτυχίες στον Στέλιο Ηλία και καλή συνέχεια στους αγώνες και γενικότερα στη ζωή του.

Φωτογραφίες: Κούλλης Κυριάκου/Νικόλας Ψύλλος