Ράλι Φθιώτιδος 2019: Στην τρίτη θέση οι Παντελή/Λαός

Οι Πέτρος Παντελή/Πάμπος Λαός αποφάσισαν να τρέξουν στο φετινό 36o Ράλι Φθιώτιδος. Οι ειδικές ήταν γνώριμες για τον Πέτρο Παντελή καθώς συμπεριλήφθηκαν σε προηγούμενα ράλι Ακρόπολις στα οποία έτρεξε. Αναμφίβολα άφηναν σε πλήρωμα και θεατές μια αύρα αισιοδοξίας ότι το πλήρωμα θα έφερνε ένα καλό αποτέλεσμα, κάτι που επαληθεύτηκε στον αγώνα.


Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ με την πανηγυρική εκκίνηση από την Πλατεία Ελευθερίας, με τη δράση στις έξι ειδικές να ξεκινά και να ολοκληρώνετε την Κυριακή.
Οι Παντελή/Λαός είχαν να αντιμετωπίσουν κυρίως τους δυο διεκδικητές του φετινού τίτλου Κεχαγιά/Τσαούσογλου και Μπαντούνα/Σούκουλη. Στην πρώτη ειδική το Κυπριακό πλήρωμα έγραψε τον τέταρτο χρόνο ενώ στις επόμενες δυο ειδικές είχαν τον τρίτο καλύτερο χρόνο.


Στην τέταρτη και τελευταία ειδική σημείωσαν ξανά τον τέταρτο χρόνο με αποτέλεσμα να ανέβουν στο βάθρο των νικητών όντας τρίτοι στη γενική κατάταξη πίσω από τους Κεχαγιά/Τσαούσογλου και Μπαντούνα/Σούκουλη.


Οπωσδήποτε αυτή είναι μεγάλη επιτυχία για το δικό μας πλήρωμα το οποίο μας εκπροσώπησε επάξια στην Ελλάδα. Όσον αφορά τη μάχη για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Ράλι, οι Κεχαγιάς/Τσαούσογλου με τη νίκη που σημείωσαν και τη γενικότερη εικόνα στον αγώνα, δείχνουν στην πρώτη τους χρονιά να προσαρμόζονται στο Ford Fiesta R5 και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Κεχαγιά στο φετινό πρωτάθλημα καθώς προηγήθηκε αυτή στον προηγούμενο αγώνα που ήταν το Εαρινό Ράλι.

Αποτελέσματα

Στάθης Ευσταθίου
Φωτογραφίες: Ηλίας Παπάς ID PAPAS