Πρώτη δοκιμή για το Peugeot 208 Rally4

Ο Chris Ανδρέου έγραψε σήμερα τα πρώτα αγωνιστικά χιλιόμετρα με το νέο του απόκτημα, ένα Peugeot 208 Rally4.

Οι επίσημες δοκιμές έγιναν εν όψη του επερχόμενου Palm treesRally όπου ουσιαστικά το αυτοκίνητο θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στην αγωνιστική δράση. Ο Chris Ανδρέου θα έχει για συνοδηγό τον Γιώργο Αλεξάνδρου και οι σημερινές δοκιμές ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δεθεί το πλήρωμα αλλά και να δουν τις δυνατότητες του Peugeot 208 Rally4.

Ο Chris Ανδρέου μετά το τέλος των δοκιμών μας περίγραψε τις πρώτες του εντυπώσεις από το αγωνιστικό. «Νέο αγωνιστικό για μένα και από αυτοκίνητα με τετρακίνηση περνώ στα δικίνητα. Όλα είναι καινούργια για μένα αφού αυτό το αυτοκίνητο είναι αριστεροτίμονο, κάτι που πρέπει επίσης να συνηθίσω. Είναι ένα καινούργιο υπερσύγχρονο Γαλλικό αγωνιστικό, 1080 κιλά με κιβώτιο ταχυτήτων sequential και αποδίδει 210 αλόγα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άκρως θετικές καθώς χιλιόμετρο με χιλιόμετρο το αυτοκίνητο είναι εύκολο να οδηγηθεί και μπορείς να κινηθείς γρήγορα

Η φετινή χρονιά θα είναι καθαρά για εξοικείωση με το αγωνιστικό και δε θα επιδιώξουμε την πρώτη θέση. Αν έρθει οτιδήποτε είναι καλοδεχούμενο όμως από τη νέα χρονιά στόχος είναι ασφαλώς το πρωτάθλημα. Φέτος θα ακολουθήσουμε τους αγώνες ράλι και αν τα καταφέρουμε θα τρέξουμε και στο πρωτάθλημα ταχύτητας.

Συνοδηγός μου είναι ο Γιώργος Αλεξάνδρου και η ομάδα που μας υποστηρίζει είναι η Shocks Lab Πανίκος Πολυκάρπου και Άλκης Πολυκάρπου.

Εδώ θέλω να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα μου Ανδρέα για την καθοριστική συμβολή του ούτως ώστε να πάρουμε αυτό το αγωνιστικό ενώ όπως είναι γνωστό ακόμα ένα 208 Rally4 είναι καθοδόν, αγωνιστικό το οποίο θα οδηγά ο Πανίκος Πολυκάρπου.»

Φωτογραφίες: Κούλλης Κυριάκου