Πρεμιέρα στα Λεύκαρα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Αναβάσεων By Psaltis/Eneos

Την Κυριακή 25 Απριλίου διοργανώνεται από το Σωματείο Αυτοκινήτου Λεμεσού ο πρώτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 by Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil. Το πρωτάθλημα αναβάσεων, που τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, επιστρέφει στο αγωνιστικό ημερολόγιο ύστερα από ένα χρόνο απουσίας λόγω των περιοριστικών μέτρων από την πανδημία.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στα Λεύκαρα, δήλωσαν συμμετοχή 26 συνολικά πληρώματα τα οποία θα προσφέρουν θέαμα και έντονο ανταγωνισμό στους φίλους του θεσμού. Από τους διαγωνιζόμενους ξεχωρίζουμε τον πρωταθλητή 2019 Γιάννη Καπετάνιο, ο οποίος θα προσπαθήσει να ξεκινήσει με το δεξί το φετινό πρωτάθλημα.

Ξεχωριστή θέση έχει και ο οδηγός της Psaltis Autoparts Αβραάμ Αβραάμ ο οποίος μπορεί να μην έχει το ταχύτερο αγωνιστικό αλλά εκτός από την κατηγορία του, τον είδαμε ουκ ολίγες φορές να διεκδικεί και θέση γενικής.

Σημαντικές παρουσίες στον αγώνα είναι αυτές του Χρίστου Κάττου, στο πλευρό του οποίου θα δούμε τον Νικόλα Ψάλτη με το Psaltis / Eneos BMW M3, αλλά και του Στέλιου Κυθραιώτη. Ο τελευταίος έκανε το μεγάλο βήμα και από τη δικίνητη κατηγορία πλέον θα αγωνίζεται στην κατηγορία RCS2 με ένα Mitsubishi Lancer EvoVΙΙ στα χρώματα της εταιρείας Ψάλτης και SKF. Δυνατοί οδηγοί με πάντα πρωταγωνιστικούς στόχους είναι και οι Φαίδωνας Ιάσωνος, Νεκτάριος Γεωργίου και Νίκος Σπύρου οι οποίοι θα δώσουν τη μάχη και στη δικίνητη κατηγορία.

Μαζί και οι οδηγοί της Psaltis Autoparts Χρίστος Πολυκάρπου και Φώτος Φωτιάδης με BMW M3 και Lancer Evo III όπως και ο Μάριος Κωνσταντινίδης με το Psaltis / Exide VW Golf II. Επιστροφή στην ενεργό δράση για τους Harut Khachatrian και Κυριάκο Μηνά αλλά και για τον Γιώργο Ορφανού με την επιβλητική 911 Carrera να είναι βαμμένη στα χρώματα της Psaltis Auto Parts και Eneos Motor Oil.

Το πρόγραμμα του αγώνα αναμένεται ξεκινήσει στις 10:00. Η Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου σε συνεργασία με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και το Υπουργείο Υγείας, θα έχει στο χώρο διεξαγωγής του αγώνα συνεργείο το οποίο θα διενεργεί τεστ ταχείας ανίχνευσης «Rapit Test» σε διαγωνιζόμενους και μέλη της διοργάνωσης..

Χορηγός του αγώνα αλλά και του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021 είναι η εταιρεία Psaltis Auto Parts & ENEOS Motor Oil.

Lefkara Hillclimb Provisional Starting List 2021