Πρωτάθλημα ΚΟΦΑ 4Χ4 Extreme 2019-1ος Αγώνας

Διοργανώθηκε από τον ΚΟΦΑ (Κυπριακός Όμιλος Φίλων Αυτοκινήτου), την Κυριακή 21 Απριλίου ο πρώτος φετινός αγώνας του Πρωταθλήματος Extreme της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Σταθμός για τον πρώτο αγώνα μια εξαιρετικά διαμορφωμένη πίστα στην περιοχή Μοσφιλωτής.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στην κατηγορία Κ1 Extreme, επικράτησε ο Κύρος Αρτεμίου με 950 Βαθμούς ποινής. Στη δεύτερη θέση ένας αρχάριος οδηγός ο Γιώργος Φυλακτού με 1585 βαθμούς ποινής και το πόντιουμ συμπλήρωσε ο περσινός πρωταθλητής Trial Σπύρος Δρουσιώτης. Στην κατηγορία Κ1 πρώτη θέση για τον Αργύρη Αντωνίου με 1300 βαθμούς, δεύτερη θέση για τον Μάριο Θεοδώρου με 1570 βαθμούς ποινής και το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Χρίστος Καλλίτσης με 1685. Τέλος στην κατηγορία Κ2 πρώτη θέση για τον Μιχαλάκη Κωνσταντίνου με 240 βαθμούς ποινής, στην δεύτερη θέση ο Σπύρος Σπύρου με 355 και το πόντιουμ συμπλήρωσε ο Στέφανος Προκοπίου με 395.


Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησαν οι βραβεύσεις στους διακριθέντες. Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΚΟΦΑ κύριος Νέστωρας Αρτεμίου μας ανάφερε “Σαν πρόεδρος του ΚΟΦΑ 4Χ4 θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που συμμετείχε στην διοργάνωση του πρώτου αγώνα της χρονιάς. Ευχαριστίες θα ήθελα να εκφράσω επίσης σε όλους τους οδηγούς για την άψογη αθλητοπρέπεια που έδειξαν καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης του πολυπληθείς θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα. Κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.


Κείμενο-Μιχάλης Κοντογιώργης
Φωτογραφίες- Kofa Off Road