Παραδόθηκε το βραβείο «Best Buy Car of Europe» στο Dacia Spring

Το 100% ηλεκτρικό Dacia Spring έλαβε την υπέρτατη ευρωπαϊκή διάκριση «Best Buy Car of Europe» στην 21η τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST. Μια διάκριση που αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την εντυπωσιακή σχέση αξίας / αγοράς των αυτοκινήτων της Dacia. To βραβείο παρέλαβε ο Denis Le Vot, Διευθύνων Σύμβουλος της Dacia, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Από την κυκλοφορία του, το Dacia Spring έχει τεράστια επιτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την AUTOBEST για αυτό το βραβείο BestBuy Car of Europe 2022, το οποίο επιβεβαιώνει την όρεξη που έχουν οι πελάτες μας για τα μοντέλα μας. Η Dacia Spring κάνει τα ηλεκτρικά οχήματα προσβάσιμα σε όλους με την ασυναγώνιστη τιμή και την ελκυστική, περιπετειώδη εμφάνισή τους. Εν ολίγοις, με το Spring, η Daciaεκδημοκρατίζει την ηλεκτρική κινητικότητα».
Η 21η απονομή των βραβείων του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού οργανισμού AUTOBEST διεξήχθη πριν μερικές μέρες στο Στρασβούργο. Ο οργανισμός AUTOBEST δημιουργήθηκε το 2001 με την επαναστατική ιδέα της ανάδειξης του «Best Buy Car» που διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά. Συνολικά 32 Ευρωπαϊκές χώρες αντιπροσωπεύονται στην Κριτική Επιτροπή, καλύπτοντας την πλειοψηφία του Ευρωπαϊκού πληθυσμού. Η Κύπρος συμμετέχει στον οργανισμό Autobest από τη θέση του αντιπροέδρου με τον Πέτρο Σουτζιή ο οποίος είναι και εκ των ιδρυτικών μελών του.

 Αυτή όμως δεν ήταν και η μοναδική διάκριση για τον Όμιλο Renault στα φετινά βραβεία του οργανισμού Autobest. Tο επαναστατικό Megane E-Tech πήρε τον τίτλο ECOBEST 2022 για την τεχνολογία που φέρει. Ο κ. Jean-Paul Drai, Υπεύθυνος των Ηλεκτρικών Οχημάτων της Renaultδήλωσε κατά τη διάρκεια της απονομής: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που λάβαμε το βραβείο Ecobest με το Megane E-Tech electric. Είναι το πρώτο όχημα της Renaulution και ενσαρκώνει την εκ νέου κατάκτηση του τμήματος C για τη Renault. Η καινοτόμος πλατφόρμα μας CMF-EV φέρνει νέες τεχνολογίες, προσφέροντας στο Megane μοναδική απόλαυση οδήγησης, κορυφαία συνδεσιμότητα με τις Υπηρεσίες Αυτοκινήτων Google καθώς και την εξαιρετική ευρυχωρία του εσωτερικού του. Χάρη στην τεχνογνωσία και την ηγεσία μας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, το Megane εντάσσεται σε μια ισχυρή γκάμα από Twingo E-TechElectric και το best-seller ZOE. Το Megane έτυχε θερμής υποδοχής από τους πελάτες μας, καθώς έχουμε ήδη καταχωρίσει περισσότερες από 15.000 σταθερές παραγγελίες.»