Ο Sordo συνεχίζει με τη Hyundai και το 2019

Ο Dani Sordo θα επιβεβαιωθεί ως οδηγός της Hyundai για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRCτης επόμενης χρονιάς αυτή την εβδομάδα.

Η συμφωνία του Ισπανού αναμενόταν εδώ και αρκετό καιρό και όπως αντιλαμβανόμαστε δεν ανακοινώθηκε περιμένοντας να ανακοινωθεί το αγωνιστικό ημερολόγιο. Η ομάδα να αποφασίσει σε ποιους επτά αγώνες θα αγωνιστεί.

Ερωτηθείς νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για την πρόοδο του Sordo αυτή την χρονιά, ο κύριος Michel Nandan είχε να πει μόνο καλά λόγια, δηλώνοντας: “Ο Dani είχε μια από τις καλύτερες του χρονιές, ίσως και την καλύτερη του. Είναι πολύ δυνατός και γρήγορος οδηγός. Έχει τα περισσότερα κίνητρα από ποτέ.”

Τώρα στην 14η του χρονιά ως επαγγελματίας οδηγός του WRC, ο 35χρονος έχει κατακτήσει δύο βάθρα στους επτά αγώνες που έτρεξε και βρέθηκε μέχρι και την δεύτερη θέση στο Rally Spain το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η συμφωνία του Sordo τον καθιστά τον τρίτο από τους τέσσερις οδηγούς της ομάδας, με τον Hayden Paddon να αναμένεται να επιβεβαιωθεί για το άλλο μισό του 2019. Ο Thierry Neuville συμφώνησε σε νέο τριετές συμβόλαιο νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ενώ ο Andreas Mikkelsen έχει ήδη συμβόλαιο και για την νέα χρονιά.