Ο Kajetanowicz με Polo GTI R5

Ο τρείς φορές πρωταθλητής Kajetan Kajetanowicz θα εξακολουθήσει να διατηρεί δεσμούς με το ERC και το 2019. Ο πρωταθλητής Ευρώπης από το 2015 μέχρι το 2017, ένωσε δυνάμεις με την Baumschlager Rallye & Racing και θα οδηγήσει ένα ολοκαίνουργιο Polo GTI R5 στη δεύτερη του χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μετά την αποχώρηση του από το ERC.


Παρόλο που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα λογότυπα της LOTOS Rally Team και θα έχει για συνοδηγό τον Maciej Szczepaniak, η μετακίνηση του στην Raimund Baumschlager σηματοδοτεί τη λήξη της επιτυχημένης συνεργασίας με την M-Sport Πολωνίας. Με την Baumschlager Rallye & Racing συμφώνησε για να τρέξει σε εφτά αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η BRR έχει στο δυναμικό της τον πρωταθλητή Marijan Griebel και θα υποστηρίξει αυτόν και την ομάδα του Norbert Herzing, την MOL Racing, αρχής γενομένης από τον επόμενο μήνα στις Αζόρες, όπου και οι δυο θα τρέξουν με το νέο Polo.


«Θέλω να ευχαριστήσω για την υποστήριξη τους στρατηγικούς μας εταίρους, την Groupa LOTOS, την Delphi Technologies, την Driving Experience και την Pirelli,» είπε ο Kajetanowicz. «Χωρίς αυτούς όλα θα ήταν ένα όνειρο και όχι η πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμον για την M-Sport Poland καθώς τα προηγούμενα πέντε χρόνια καθώς μοιραστήκαμε αρκετές επιτυχίες. Μαζί με την LOTOS Rally Team θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και επίσης θα προσπαθήσουμε να μην απογοητεύσουμε κανένα, ειδικότερα τους Πολωνούς υποστηρικτές μας. Πως μπορούμε να το πετύχουμε; Με συνέπεια, όνειρα, πίστη και σκληρή δουλειά.»


Ο πρώτος αγώνας για τον Kajetanowicz είναι ο Γύρος της Κορσικής από τις 28 μέχρι τις 31 Μαρτίου. Εκεί έτρεξε για πρώτη φορά το 2014 όταν ο αγώνας προσμετρούσε στο ERC.

Πηγή:fiaerc.com