Οδηγός και συνοδηγός νεκροί σε Βρετανικό αγώνα Ράλι

Δύο διαγωνιζόμενοι έχασαν την ζωή τους μετά από ατύχημα κατά την διάρκεια αγώνα ράλι που διοργανώθηκε κοντά στο Basingstone στην νότια Αγγλία.
Το δυσάρεστο συμβάν, συνέβει το απόγευμα της 29ης Δεκεμβρίου στο Bramley Camp στο Hampshire, χώρος ο οποίος διεξαγόταν το ράλι Loco 2 Stages, για πρώτη φορά στην συγκεκριμένη τοποθεσία.
Λεπτομέριες για το τραγικό συμβάν επι του παρόντος είναι ασαφείς και τα ονόματα του άτυχου πληρώματος δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως.
Οι διοργανωτές του αγώνα Sutton και Cheam Motor Club, δεν έχουν εκδώσει ακόμη όποιαδηποτε ανακοίνωση, αλλά ο κύριος εκπρόσωπος των αγώνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Motor Sport Association, εξέδωσε ανακοίνωση.
“ Motor Sports Association (MSA) εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το ατυχές γεγονός οι οποίοι έχασαν την ζωή τους ως αποτέλεσμα του δυστηχήματος στο Ράλι Loco 2 Stages την 29η Δεκεμβρίου 2017.
Ο αγώνας Loco 2 Stages είναι ένας αγώνας Single-Venue Stage, ο οποίος διοργανώθηκε στο Bramley Camp στο Hampshire. Οι διαγωνιζόμενοι που έχασαν τραγικά την ζωή τους είναι οδηγός και συνοδηγός ενός αυτοκινήτου. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι στενοί συγγενείς τους.
Όπως συμβαίνει με όλα τα σοβαρά συμβάντα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο, η MSA βρίσκεται μαζί με τους διοργανωτές του αγώνα και την αστυνομία για να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβει.
Η MSA στέλνει τα ειλικρινή του συλληπητήρια στην οικογένεια και φίλους των εκλιπόντων.
Η MSA δεν θα κάνει άλλη δήλωση προς το παρών.

UPDATE

Το πλήρωμα που έχασε τη ζωή του στον αγώνα Logo Two Stages είναι οι Steve Dear και Rayner Shawn. Οι δυο τους αγωνίζονταν με ένα Ford Escort MK2 όταν έγινε το μοιραίο. Το πλήρωμα είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν μαζί, με πιο πρόσφατο τον αγώνα το RSAC Scottish Rally το 2014.

Πηγή: EWRC.COM