Ο Ogier καλοβλέπει την συμμετοχή του στο Le Man μετά την αποχώρηση του απο το WRC

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι Sebastien Ogier, ανάφερε ότι το 24 ώρες Le Mans βρίσκεται ψηλά στην λίστα του όταν θα αποσυρθεί απο το WRC.

Ο Ogier έχει ήδη κάποια εμπειρία απο αγώνες πίστας, αφού έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο αγώνες Porsche Supercup το 2013 και 2014, καθώς επίσης και σε αγώνες GT με ένα Audi R8 LMS και Ferrari F430 Scruderia. Δοκίμασε επίσης αυτό το καλοκαίρι μια Red Bull Formula 1 στην πίστα της Red Bull.

“Οταν σταματήσω απο το WRC, θα προσπαθήσω να βρω κάτι άλλο σίγουρα”, δήλωσε ο Ogier. “Θέλω να συμμετάσχω σίγουρα σε ένα Le Mans, αυτό είναι είναι σαφώς κάτι που με ενδιαφέρει και θα ήθελα να κάνω, αλλά πιθανών να υπάρχουν και άλλοι αγώνες που με ενδιαφέρουν.”

Υπήρξαν φήμες ότι ο Ogier υπήρχε πιθανότητα να αποσυρθεί φέτος βλέποντας τις επιλογές του για το WRC του 2018, αλλά ο 33χρονος αποφάσισε ότι ήταν πολύ νωρίς για να αποσυρθεί.

“Είμαι σίγουρος ότι θα βρώ και άλλες επιλογές, διότι μένοντας στο σπίτι όταν είσαι μόλις 33 χρόνων… είναι λίγο νωρίς, νομίζω. Βαριέμαι πολύ γρήγορα”, είπε ο Γάλλος.

“Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και άλλου είδους αγώνας ταχύτητας για μένα.

“Αυτή την στιγμή είμαι συγκεντρομένος στο WRC διότι είναι ήδη ένα έντονο πρωτάθλημα και θέλω να περάσω λίγο χρόνο στο σπίτι αλλά και να φροντίσω και την οικογένεια μου”.