Νέο Toyota C-HR Ακόμη πιο υβριδικό, με αναβαθμισμένη διασύνδεση πολυμέσων και μεγαλειώδη σχεδιασμό!

Το νέο Toyota C-HR προσφέρεται πλέον και επισήμως με την επιλογή 2 υβριδικών κινητήρων, ένα νέο σύστημα πολυμέσων και με ανανεωμένο σχεδιασμό, που τελειοποιεί την εμφάνισή του, διατηρώντας το μοναδικά εμπνευσμένο του σχήμα.

Οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο υψηλής αποδόσεως αυτοφορτιζόμενων υβριδικών κινητήρων, τον βελτιωμένο υβριδικό κινητήρα 1,8 λίτρων – 122 ίππων ή τον νέο 2,0 λίτρων – 184 ίππων, γνωστό ως Hybrid Dynamic Force. Με τις εκπομπές C02 να ξεκινούν από 109 g / km για το υβριδικό σύστημα 1,8 λίτρων και από 118 g / km στο σύστημα Hybrid Dynamic Force 2,λ0 λίτρων. (WLTP)

Το νέο Toyota C-HR παραμένει πιστό στη μοναδικά εμπνευσμένη και φουτουριστικά σχεδιασμένη ταυτότητά του με τις coupe γραμμές να αποπνέουν ένα τολμηρό στυλ που συνεχίζει να ξεχωρίζει. Τόσο κατά τον σχεδιασμό της εμπρόσθιας όψης του αυτοκινήτου όσο και κατά τον σχεδιασμό της πίσω όψης του έχει δοθεί απόλυτη έμφαση στη λεπτομέρεια, αποδίδοντας την τελειότητα στο εμπνευσμένο αυτό όχημα. Παράλληλα η έγχρωμη απόληξη που περιβάλει τη βάση του αμαξώματος ενισχύει τη δυναμική του αυτοκινήτου δίνοντας έμφαση στην ισχυρή, ευρεία και ανυψωμένη του στάση.

Τα εμπρός και πίσω φώτα αναβαθμίζονται σε τεχνολογία premium LED, ενώ ταυτόχρονα τα φώτα ημέρας (DRL) και οι δείκτες συνδυάζονται αρμονικά σε έναν κοινό προβολέα που εκπέμπει μια ομαλή-διαδοχική γραμμή πάνω από το κυρίως φωτιστικό σώμα. Στο πίσω μέρος, οι νέοι συνδυασμοί λαμπτήρων συνδέονται με γυαλιστερό μαύρο σπόιλερ, δημιουργώντας ένα μοναδικά καθαρό σχήμα.

Οι δυναμικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν έναν τροποποιημένο σχεδιασμό ανάρτησης που βελτιώνει την οδηγική άνεση, διατηρώντας παράλληλα τις εξαιρετικές ικανότητες χειρισμού του Toyota C-HR.
Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν επίσης ένα αναβαθμισμένο πακέτο NVH (Noise Vibration & Harshness) για περαιτέρω μείωση των θορύβων στο εσωτερικό της καμπίνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο Toyota C-HR κάνει το ντεμπούτο του με ένα νέο σύστημα πολυμέσων που αναβαθμίζει την προσφορά σύνδεσης της Toyota. Αυτό το σύστημα επιτρέπει τώρα την πλήρη ενσωμάτωση των smartphone , υποστηρίζοντας ακόμα και τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Apple Carplay ™ και Android Auto ™.

Εκπομπές CO2 του νέου Toyota C-HR

Corr. NEDC WLTP
1.8l Hybrid, 122hp Από 86g/km Από 109 g/km
2.0l Hybrid, 184hp Από 92g/km Από 118 g/km

www.toyota.com.cy