Μεγάλες μάχες προβλέπει ο Ingram στο Rally di Roma Capitale

Ενόσω περιμένει την έναρξη του φετινού Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ράλι, ο περσινός πρωταθλητής Chris Ingram προετοιμάζεται για τη δική του αρχή και προβλέπει μεγάλες μάχες για την πρώτη θέση μεταξύ του πρώην πρωταθλητή και νικητή του αγώνα Rally di Roma Capitale, Alexey Lukyanuk και του Crugnola.

Ο Ingram ευελπιστούσε να ξεκινούσε την προάσπιση του τίτλου από τον απαιτητικό αγώνα στην Ιταλία, όμως αντί αυτού θα παρακολουθήσει την πρεμιέρα από πολύ μακριά καθώς δε θα συμμετάσχει στην πρεμιέρα.

«Νομίζω θα είναι μεταξύ του Crugnola και του Lukyanuk», είπε ο Ingram. «Όλοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Lukyanuk και το γεγονός ότι έχει κερδίσει εκεί προηγουμένως, ενώ όσον αφορά τον Crugnola ήταν απίστευτος πέρυσι. Κέρδισε σχεδόν όλες τις ειδικές, ενώ πρόσφατα κέρδισε και δυο αγώνες τις προηγούμενες δυο βδομάδες. Θα είναι εκπληκτικό και θα ήθελα πολύ να είμαι εκεί και να παλέψω μαζί τους».

Και ενώ μεγάλος στόχος για τον Ingram είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο ίδιος αποκάλυψε νωρίτερα φέτος στην διαδικτυακή εκπομπή ERC The Stage ότι η προάσπιση του τίτλου μαζί με την ομάδα της Toksport είναι ο στόχος για το 2020.

«Με την Toksport είμαστε ακόμα μαζί και στόχος μας στο ERC είναι να κάνουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε. Αποφασίσαμε να μην αγωνιστούμε στη Ρώμη, κάτι που είναι μεγάλη ντροπή γιατί είναι ένας από τους αγαπημένους μου αγώνες. Υπάρχει πάντα μεγάλος ανταγωνισμός και θα ήταν ωραίο να ήμασταν εκεί, όμως για να πας εκεί πρέπει να το κάνεις σωστά ή να μην το κάνεις καθόλου. Είναι δύσκολος αγώνας και ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Φαβορί για αυτό τον αγώνα, όπως ο Crugnola, ήδη έκαναν δοκιμές αλλά και αγώνες. Εγώ έχω να οδηγήσω από το Ράλι Ουγγαρίας τον περασμένο Νοέμβριο και δεν μπορούμε να κάνουμε μισά πράγματα. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στη δράση πολύ σύντομα».