Κρατάει τα θετικά και συνεχίζει την Κυριακή στο Ράλλυ Κένταυρος το πλήρωμα της i-race!

Το πλήρωμα της i-race, Λευτέρης Αλυγιζάκης-Μιχάλης Χατζηδάκης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος του Ράλλυ Κένταυρος. Έπειτα από μια θετική εμφάνιση στις δύο πρώτες ειδικές του αγώνα, αντιμετώπισε πρόβλημα με την αντλία βενζίνης του Skoda Fabia R5, με αποτέλεσμα να μη συνεχίσει την προσπάθειά του λίγο πριν την τρίτη ειδική διαδρομή. Το μηχανικό πρόβλημα στο Skoda Fabia R5 λύθηκε μετά από υπερπροσπάθεια των μηχανικών της ομάδας στο βραδινό service και το δίδυμο θα συμμετέχει κανονικά στις τέσσερις διαδρομές του δεύτερου σκέλους.

«Ξεκινήσαμε με αισιοδοξία τον αγώνα, έχοντας στο μυαλό μας να κινηθούμε μυαλωμένα ώστε να εξοικειωθούμε με το Skoda Fabia R5, το οποίο οδηγούμε για πρώτη φορά εκτός Κρήτης. Μετά το δεύτερο πέρασμα από την ειδική «Μελισσάτικα, στην οποία βελτιώσαμε αρκετά το χρόνο μας, βρισκόμασταν στη δεύτερη θέση του αγώνα!», ήταν τα πρώτα λόγια του Λευτέρη Αλυγιζάκη αναφορικά με τα πεπραγμένα του Σαββάτου.

 «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το σκέλος του Σαββάτου, καθώς μας πρόδωσε η αντλία βενζίνης. Με τη διαδικασία Rally2 θα ξεκινήσουμε στις τέσσερις ειδικές διαδρομές της Κυριακής, έχοντας ως στόχο να γράψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά χιλιόμετρα. Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες.», δήλωσε ο Κρητικός οδηγός.

Η Κυριακή περιλαμβάνει 4 ειδικές διαδρομές και 46 αγωνιστικά χιλιόμετρα, με τα πληρώματα να τερματίζουν στην Πορταριά νωρίς το απόγευμα.

Στο πλευρό του πληρώματος της irace τη φετινή χρονιά, βρίσκονται η εισαγωγική εταιρεία ανταλλακτικών στο Ρέθυμνο Provias, τα λιπαντικά Total Hellas δια μέσω του αποκλειστικού αντιπροσώπου στην Κρήτη, κ. Πρόβια, η εταιρεία Anysma που προσφέρει υπηρεσίες τεχνολογίας καθώς και το κατάστημα ελαστικών Ψιστάκης.

Ενημερωθείτε για την πορεία των Λευτέρη Αλυγιζάκη-Μιχάλη Χατζηδάκη μέσα από την επίσημη σελίδα της irace στο facebook: https://www.facebook.com/iracegr

Ζωντανά αποτελέσματα του αγώνα: http://www.infomega.gr/live/